tina je to otrasná situácia.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
tina u nás se penicilín nevyrábí? Jako vůbec?
Lenka22 tady je rozhovor se šéfem BBFarmy, která ten penicilin pro Česko bude dělat na Slovenské lince. Společnost je česká, linka je na Slovensku.
Jinak ty zásoby jsou zásoby výrobce určené pro Slovenský trh. Není to přímo státní dodávka.
Problem je cena, výroba léků je drahá a svázaná regulacemi i když jsou to staré generika.
continuity diky.
Radost mi udělala naše personální - přepadla mě dnes nečekaně a přinesla mi nádhernou kytici a láhev vína jako poděkování za 10 let u firmy
.

vanilka Krása!!! ![]()
vanilka Taková krása a to poděkování
, určitě máš radost.
vanilka moc krásná kytka!
vanilka to je moc milý a kytka je krásná
Úplně jsem zazdila dnešní desetileté výročí, ale muž dovalil obrovskou kytku. A dvě krabice krtkova dortu ![]()
dzizisketa Jako pro každého vlastní dort?
No jo, co čekat po deseti letech, že jo, už má zkušenosti....Gratuluju!!!
Tohle mi dělá radost vždycky, když jdu pro syna do školy. Nádherné záhony jiřin.

Pinot Noir No ale teda!!! ![]()
Pinot Noir Vyfotim ti zahradnictvi naproti nasi skole. Nesmim zapomenout.![]()
vanilka Krásný Flower Box a deset let je na dnešní dobu skvělej výkon!
vanilka Kytka je moc pěkná.
Já budu mít v listopadu odkroucenou dvacítku a pochybuju, že si toho vůbec někdo všimne. Mám pocit, že se u nás odměna zrušila před pár lety.
Díky všem, opravdu mě to potěšilo
.
brrr v archivech ještě v kolektivní smlouvě odměny nějaké jsou, i mi k těm 20 letům naběhla, ale je fakt, že kdyby mi tehdy vedení aspoň packou potřáslo a řeklo, že to ty roky nedělám úplně blbě, zahřálo by to. 30 let budu mít, pokud se zadaří, v roce 2026...
Mě udělala dneska velkou radost zpráva, že budu na jaře dvojnásobná babicka
brrr Až teď jsem to pochopila, myslela jsem že mluvíš o výročí svatby a docela mě ta odměna dostala:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.