Včera po plavecky promarněným létě (mraky času, ale nefunkční rameno), mi to nedalo, kolem sedmé večer jsem vlezla do přehrady, chvíli jsem se tam v chladné příjemně vodě opatrně plácala, většinu času na zádech s udržovacíma tempama nohama, čučela na stmívající se oblohu, pozdě letící ptáky a brzo letící netopýry, siluety vrb, světla letadel a při obrátkách i světla parníků, a bylo mi fajn. Překvapivě pro mě nebylo nutný předem podat fyzický výkon.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
andulka01 Zní to úžasně včetně hudebního doprovodu![]()
Isca Já obdivuji všechny, co se dokážou ještě v září koupat. A závidím jim. To muselo být krásný!
Karja hele, já jim to závidím i v červenci, protože mně je ve vodě děsná zima. Já bych musela asi do Egypta
Karja Není co obdivovat, ono září bylo v Brně v podstatě novej srpen![]()
Uklízela jsem v zahradní kuchyni, večer budeme grilovat. A vymetla jsem pod třiskama toto.
Foto mažu.
Kan fuj, to nám arachnofobikům nemůžeš dělat. Čtu na mobilu a když jsem viděla tuhle hrůzu přes celý displej (a nečekaně v radostném vlákně), málem mně ten mobil spadl.
Paris Sorry. Fotka je velká, ale pavouk má jen 5 cm.
Ty jsi tady moje oblíbená pisatelka, ale teď jsi o jednoho fanouška přišla![]()
Musíš psát pozor nebo spoiler nebo tak něco!
Kan víš, že tyhle věci můžeš dávat jen na výslovné přání do sz. Já s tím tedy problém nemám. Ale mám Ailurofobii. Vím, že je to iracionální, ale nemůžu si pomoct.
Tak to se velmi, velmi omlouvám. Chápu, že se někdo děsí živého, ale z fotky?
Isca V přehradě ne, ale koupala jsem se včera v biotopu v Chrlicích. Venku 28 a voda měla ještě přes 20, takže to bylo fajn. Je pravda, že tady je ještě teplé léto. ![]()
Tak Betty Tak to si přečtu pravidla diskuze, netušila jsem to. Sorry.
Kan pavouci mi nevadí, ale hadů z fotky se bojím. Ale jako zvládám to rychle přescrolovat.
Ale jako pět centimetrů, to nebude úplně místní druh, ne?
Kan Je krasnej, pavouci mi nevadi, ale dat sem takovou fotku hada, klidne uzovky nebo prerostly zizaly, tak nevim, jestli bych sem jeste nekdy vlezla. Je to naprosto iracionalni, ale nenadelam s tim nic.
Kan Promiň, není to v pravidlech.
Edit, jen, že to někomu nedělá dobře.
Fotka je pěkná.
Evaeva Místní je na celém světě. Pokoutník domácí a je to prý samička, už jsem se ptala odborníka.
Kan aha, asi jsem ještě neměla tu čest ![]()
HADY PROSIM NE! Ani s upozornenim! Kdo pres to ma furt rolovat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.