tv jo, červíkama... taková bulva bez kalichu... vidíš, na prstýnek ani nekoukám!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
RoSa nemusíš koukat na prstýnek, růžovka je prostě růžová. S cervikama to neplatí stoprocentně, potkávám i bez červíků.
tv Nesbírám. Já teda ani sušené houby od nikoho neberu. Jenom od mamky, nebo vlastní. Nemám důvěru.
Gingerno cest je hafo, neni problem ze bych nevedela kam jit
problem je sladit to s noclehem, jit natezko na to nemam moral![]()
viktorka_od splavu tak obe cesty maji noclehy vyresene. V te nemecke maji i sluzbu prevozu zavazadla
Ginger supr, tak to jsem v tom odkazu neodhalila, prozkoumam, dekuju
Renusatko Slovinsko - kterou část? Na letošní rok jsem si vymyslela pár výletů a nakonec to nedopadlo, tak snad příští červen.
Tam mám kdyžtak tří denní přechod z Vršiče k Bohinjskému jezeru.
viktorka_od splavu tak by to mělo být i v těch Rakouských Alpách - člověk si vybere trasu, nebo úsek, a datum - nechá si zařídit ubytování a jde. Jednotlivé úseky měli pěkně rozepsané.
O Mahlerweg jsem četla, taky to vypadalo pěkně.
viktorka_od splavu toto je dobra stranka se seznamem poutnich cest v CR https://ultreia.cz/
Dnes mi fakt udělal radost majstrštyk, který se mi povedl na oslavě dceřiných narozenin v havajské restauraci (v Japonsku). Do poslední chvíle jsem nevěřila, že to klapne, takže jsem o tom neřekla ani muži, ale vyšlo to dokonale!!! A to ještě dostala od personálu fotku v rámečku jako dárek! ![]()

Garfie vsechno nejlepsi male Google!
Garfie to je krásný!! Všechno nejlepší velký holčičce ![]()
Garfie hezký! Vsechno nejlepsi! A co bylo v japonske havajske restauraci dobreho?
Garfie Všechno nejlepší!
Děkuji moc všem jménem oslavenkyně! :-)
Kokoska Oni tam mají takovou všehochuť, poke samozřejmě, my si dali luxusní steak, dcera hamburger a mladej brunch snídani, která zahrnovala všechno od vajíček, slaniny, párků až po palačinky s javorovým sirupem, všechno na jednom talíři!
A spoustu míchaných drinků s ovocem a papírovými paraplátky, dovedeš si to představit. A měli tam nejlepší hranolky, jaké jsem kdy jedla.
Garfie to vypada, ze jste si to vsichni skvele uzili!
Garfie posílám gratulace!
Krasně jsi to zařídila
Garfie všetko najlepšie! Krásne ste to mali !
Proběh leteckej den, naplnila jsem hadrama největší Ikea tašku... ježiš to se mi ulevilo!
A ještě jsem našla dva fungl nový svetry na který jsem zapomněla, i s cedulkama - jeden merino rolák a druhej čistej kašmír (a k tomu tmavomodrej, kteroužto barvu svetru jsem si právě jako velmi potřebnou hodlala koupit u cosáků, ještě že jsem to neodklikla!) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY