clothilde Moc gratuluju! :-) Moje mama tvrdi, ze mit vnoucata je jeste lepsi nez mit deti :-).
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja
Ale myslím, že i kdybych byla vdaná, nikdo by si toho výročí u nás nevšimnul. I já musím horko těžko počítat, jak dlouho spolu jsme.
clothilde Jůů! ![]()
clothilde ó, gratuluju. ![]()
clothilde Gratuluju, dvojnásobná radost❤️
Rodina, přátelé, víno. Umíme žít.![]()

clothilde gratulujem!!!
Vari slniecko Garfie IscaPinot NoirKokoska continuity
Dekuju moc
clothilde No aleeeee ![]()
![]()
Ráno procházka sluncem prosvíceným lesem (nerostou), pak koupačka v nejhezčím lomu co jsem kdy viděla a teď totální pohoda na zahradě, když jsem spolubydlící rozeslala do hospody pro pivo a do kravína pro mlíko. Na sporáku voní slepičí polívka, od rybníka kvákaj kačeny a vrabci se hašteří o slunečnice. Ještě chvilku a půjdu udělat houbovku...
Edit: k vaření mi hráli Cash a Křesťan. Mám se ![]()

andulka01 To super, užívej si. Dneska opravdu krásný den u nás to teda na koupání není, spousta lidí pouští draky a to je taky krásný pohled, pohodička.
Dneska na pohodu kousek na kole, fakt jen kousek, necelych 20 km. Muz jel delsi okruh, ja se vracela volnym tempem, sebrala par kastanu, vyhrivala se na slunicku, hezky to bylo. Pak jsem si udelala hustou zeleninovou polivku s opecenym chlebem, mnam! Pak se vratil manzel, tak jsme si povidali, jak bylo hezky :) Snad to vydrzi jeste zitra.
Kanděkuji, draci přijdou ke slovu v sobotu, tady se dnes nehnul ani list. Koupačka teda jen pro některé (můj tým to zatím dal, za týden už je do vody nedostanu) ale překvapivě na lomu celkem dost lidí.
Kokoska Krásnej den ![]()
andulka01 takovy jednoduchy radosti, svetylko v behu dni.
Jo, moc pěkný svátek to byl. Dopoledne výlet do skalního bludiště, pak půl hodina klidu se spícím dítětem v autě, jídlo z fast foodu mi tam donesli, pak jsme stavěli Lego, upekla jsem bábovku, zasadila tři keře, za soumraku jsme spontánně rozdělali oheň a pečeme buřty s celou nejbližší mužovou rodinou. Za celý den jediný řev kvůli špatně nalepené tetovačce. ![]()
Krásné čisté radosti života tady máte! ![]()
Já si dnes vlastně taky můžu pochválit, ráno na kafe v naší oblíbené kavárně s rodiči deváťáků, objevili se dokonce tři muži, z toho jeden takový vyžilý potetovaný týpek z Guamu, velmi příjemné zpestření mezi vzornými a milými Číňankami. Nějak se to příjemně protáhlo, takže část z nás se rovnou přemístila do nedaleké hospody na oběd. Naplánovali jsme večírek a se třema dalšíma matkama odsouhlasily dámskou jízdu na hory....Počasí bylo nádherné, konečně ustoupila vlhkost a začalo české léto, domů jsem to vzala neprozkoumanou cestou a ještě jsem si koupila mátovou zmrzlinu, no prostě radost.
Garfie ty si taky umíš žít ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.