![]()
![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
barbucha tak to je super! ![]()
Mně udělalo radost, že se jeden můj překlad objevil ve výběru nejlepších knih roku 2023 podle iLiteratury. Já vím, těch žebříčků je... ale zas iLiteratura slibuje celkem poučený žebříček ![]()
Aranel Tak to je moc hezká radost.
Za překlad této knihy máš můj hluboký obdiv. Asi před týdnem jsem dočetla detektivku, kterou jsi přeložila, pro mě žánrově trochu vykročení z mé komfortní zóny, ale četla se skvěle.
Aranel Gratuluji! To je skvěle!
Jakou prosím? Taky bych si ji ráda přečetla.
Aranel a ja nevim ktera!:D a zajimalo by me to teda:-)
Aranel
zrovna teda skvely tema, takova moje srdcovka, to si rada prectu
Mně udělalo radost, že se jeden můj překlad objevil ve výběru nejlepších knih roku 2023 podle iLiteratury. Já vím, těch žebříčků je... ale zas iLiteratura slibuje celkem poučený žebříček
Gratuluji!
Dostala jsem dárek od syna k svátku. Hrníček ze starožitnictví. Sám ho tajně vybral a koupil, když šel domů ze školy. Prý když pánovi řekl, že to má pro mámu, dostal 100 Kč slevu. Je to prostě boží dítě.![]()
Aranel gratuluji!
Luna to je krásný ![]()
Linda Castillo - Pocit hanby
/Předtím jsem četla v překladu Aranel detektivku Blues Mrtvého muže, příběh z Ameriky 30. let a téma mafie a prohibice, ale to nebylo tematicky úplně pro mě./
euridike Detektivku? No super, aspoň vím, pro koho to překládám
No já právě nejsem čtenář detektivek, ale hledala jsem dobře napsanou oddechovku, to knihy LC jsou. :)
Luna A víš, co je nejlepší? Že se ten hrníček k tobě moc hodí, skvěle to trefil :-). (Viděla jsem ho na Ig)
999 Jo?
No asi jo, černá, zlatá...Vaří mi do něho kávu![]()
![]()
Aranel Jé, ty prekladas amise? Ale koukam, ze mi jeste par dilu od toho tveho chybi? Pokracujes v serii dal? Je to takova fajn serie, dost se to opakuje, ale mam ji rada.
A koupila jsem si Kurata v hadi kleci ![]()
Jos Hele... upřímně i pro euridike , vzala jsem jeden díl v době covidu, kdy jsem měla strach o práci, a šlo mi na nervy i na ploše jedný knihy, jak se tam to amišství paní detektivky furt tak jako mrk-mrk připomíná. A asi se to připomíná pořád znovu v každé knize extra
Takže nepokračuju. "Moje" série detektivek jsou ty od Deona Meyera, tam jsem přeložila už asi tři a to mě celkem baví.
Kuřata
tam jsou některý super texty.
Luna Taky jsem viděla hrníček na IG a je boží!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.