Mohučanka o rok to posouvali a myslím,že to vychází na letošek.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
MP Marge velmi rada ťa tu vidim a drzim palce ![]()
MP Marge to s tou depresi mě mrzí,tak ať je lépe
Dekuju
To vis, s tatinkovou smrti se to dalo cekat - byl to muj nejlepsi kamarad! Uz je to tri roky a porad jsem se s tim nevyrovnala.
MP Marge ahooj, rada ta vidim a drzim palce, aby sa podarilo dat psychiku do poriadku a nech najdes to spravne miesto na zivot :)
Dekuju ❤ Pracuju na tom!
MP Marge rada te tu vidim, taky jsem si obcas vzpomnela! Zuby... dneska jsem o jeden prisla (planovane a konecne, po odkladech), tak tu sedim s jeste ponekud zdrevenelou pusou a ty tu a jeste s touhle zminkou. Tak at ti vsechno dobre dopadne zdravotne, profesne a vubec vsechno! A nekdy se ukaz, kdyz bude nalada.
Dekuju, tak ja sem zase nakouknu ![]()
Jinak ocekavam, ze mi budou muset vytrhnout sestku a petku vlevo dole (sednicku uz nemam davno, takze tim mi na leve strane dojdou stolicky
), a jako bonus jednicku vlevo nahore.
Vypada to, ze implantaty budu splacet az do duchodu!
MP Marge brrr já jsem mezitím začala tu nebraskou skupinu sledovat a baví mě to. A vlastně mě až tam pořádně trklo, co lidi z Čech tam asi odeslo. Vím, že hromadně odcházeli třeba Slovaci, Irové a nevím kdo ještě, ale i Čechů asi bylo hodně. Myslím hlavně na pomezí 19.a.zacatku 20. století.
I me to prekvapilo. Vedela jsem, ze nejaka emigrace Cechu byla, ale netusila jsem, ze jich bylo tolik.
MP Marge jsem moc rada, ze jsi v poradku
a mas suprovou smecku! ja mela taky mensi krizi, ale nakonec vzdycky vsechno dobre dopadne - pokud ne, tak jeste neni konec
Dekuju a jo, to mas svatou pravdu ![]()
Jezis, ja jsem to tady zaplevelila ![]()
Radsi z tohoto vlakna vypadnu a navstivim zvireci, at muzu oficialne predstavit kocoura!
MP Marge jen tu zůstaň. Jen se rozšiř (ne přesuň) i do jiných vláken. ![]()
viktorka_od splavu to je přesný- pokud ne, tak ještě není konec
. Měla jsem příšernej, příšernej rok. Na svůj dobře dopadlý konec trpělivě čekám. Přijde.
MP Marge ano prosim, predstav nam kocoura
a vitej zpet!
Musím říct, že ten jeziskuv Volkswagen je úplně úžasné stavění. Přemýšlím, jestli jsem kdy měla tak parádní lego z klasických kostek.

continuity ty jo, vypadá to fakt krásně. Já si teď zkoušela postavit lego hrad, co si koupil nedávno syn. Byla toho plná rohlíková taška a asi to vzdám. Jak to není rozdělené v těch pytlíčcích, tak to trvá strašně dlouho. A bolí mě z toho záda a kolena ![]()
Mulen Někde jsem četla, že se chystá Lego vily Tugendhat. To bych si chtěla postavit.
Kan tak to zní fakt zajímavě. Asi bych ji taky chtěla.
Obdivuju, ze se mu to nerozpadne, kdyz vytahuje jednotliva patra.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.