Polární záře byla včera vidět i v jižních Čechách a prý je šance, ze i dnes.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity všechno nejlepší!
Makara viděla jsem fotky, je to nádhera. Já včera vyhlizela, ale na Šumavě nic. ![]()
continuity gratuluju, k narozeninám i zážitků.
Maminečky ♡ To je nejvíc svátek všech svátků.
Makara To je krásný! ![]()
continuity Já si říkala, že slavíš nějak dlouho, hotová Alžběta!
Fotka je teda parádní!!!
Lepší dárek sis ani nemohla přát!
continuity nedostala jsi náhodou k narozkám to Norsko a cestu za polární září? Nebo to byl někdo jiný? Že ta záře přišla za tebou...
andulka01 No, teď nebude muset continuity do Norska, určitě si oddechla ![]()

SunEclipse ta je krásná
Hezky pěkně! Hele milostpán pravil, že tu jezdí pravidelně ![]()
Mě aspoň potěšilo, že mám nalahvováno - takovejch dvanáct litrů bezinkovýho sirupu
a vypranýho psa! Hned toho využijem, zítra pomaže na veterinu s drápkama, když se za to dobytče nebudeme muset stydět ![]()
barbucha kde jsi vzala od pátku dvanáct prázdnejch flašek? neni ti blbě?
Zahajovací koncert Pražského jara. Moc se mi líbilo, jak Berlínští filharmonici tu Mou vlast hráli, fakt super.
Dobrej pokus ty zloprcku
Já měla ještě z minulejch let doma ty zavírací flašky z Ikey, ale ty by nestačily... i tak jsem zbytek musela nalít do dvou zavařovaček (mladej pán si to pak přeleje, von to pije snad neředěný, miluje to).
Garfiejá slavila na Velikonoce s kamarády a teď se slovenskou rodinou. Radši jsme to posunuli na vhodnější dobu, kvůli počasí a přijímačkám, navíc dělat dvě velké mecheche za sebou nebylo v našich silách.
Ale všichni si to dost užili a my jsme rádi, že to máme na pár let za sebou. ![]()
999 jo, pojali to moc hezky, akorát se jim to jednou málem rozsypalo, ségře to udělalo velikou radost, že i Berlínští jsou jenom lidi ![]()
(Je profesionální muzikant.)
Mohučanka Tak to jsem nepoznala :-). Mně se líbilo, že to hráli s chutí ;-).
Mam takú drobnú radosť. V kufri auta našich bol na dne len igelit, lebo škoda peňazí na tú gumu. Tak som ju teraz kúpila a nainštalovala a vyzerá to oveľa lepšie, aj si myslím, že to bude funkčnejsie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.