letfenixa ale seš připravená, že si to od mámy schytáš? Nenech si tu radost zkazit.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Makara neschytam, auto je už prepisane na mňa.
999 hráli fakt krásně. Ona už to hrála x-krát, zná to přesně.
Mladší dítě je přijato na střední školu.Měsíc čekání na výsledky je za námi.Uf.![]()
EDITH4B gratuluji!
Taky mladší dítě přijato, hurááááá ![]()
Catherinne děkuji !
Catherinne teď ještě aby nám dopadla dobře maturita u starší
Ale zatím vše na jedna,tak snad to dobře dopadne.
Letos máme rok
Moje nervy.
EDITH4B obrovská! Ona byla celou dobu v pohodě, tak já jsem byla taky, ale jak vidím výsledky, tak to zase taková jistota nebyla
Hlavně vyšla ta její první volby, takže úplně super. Ale má i spolužáky, co se nedostali nikam ... ![]()
U nás také radost, sice gympl na třetí prioritě, ale je tam ![]()
a co bylo vtipné, kočka nás vzbudila ve 4, tak jsem se na ty výsledky dívala se zalepenýma očima a naťukala tam jiné číslo uchazeče. No, chvilku mi to trvalo, když jsem četla, že se nedostala na zemědělce - farmáře do Brodu, ale ano na zemědělce - farmáře do Kroměříže (hlásila se na gymnázia do jiného města) ![]()
continuity Já jsem si říkala, že u vás to musí být zajímavé, když tam asi všichni měli matiku v malíku a byla letos lehká.
notna no to se fakt moc nepovedlo. naštěstí brali 90 děti, posledni mel z matiky kolem 44 bodů, takže asi úplně nehrozí, že někdo s jednou numerickou chybou skončí pod čarou.
Na té druhé škole se taky dost losovalo, to je taky peklo.
Amy_Mee synovi taky vyšla první volba,jsem fakt šťastná.
continuity notna gratuluju !
continuity ta Praha je hustá teda!
Všem vám to moc přeju!
Dcera jedné z mých nejlepších kamarádek se hlásila na tři gymply a nedostala se ani na jeden, docela průšvih. :-( Je mi jí teda dost líto, vůbec nepočítali s nějakým záložním plánem....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.