Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Makara
3649 příspěvků moje polička 10. června 2024 17:39

letfenixa nepříjemné, ale hlavně že se nerozbil bratr

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 11. června 2024 13:33

Tabea Ono to dědu baví, protože spíš musí:D.

Ale kdepak jahody, a boruvky. Mám opravený zahradní stolek pro děti, ten co mi začal plesnivět. Paráda, hlavně od předání informace typu "stolek má plíseň" to trvalo přesně dva dny než byl stolek opravený a ne dva roky jako by to trvalo doma. Nevím, co budeme bez toho dědy dělat, já jsem teda hodně tolerantní a nad věcí (protože taky musím), ale sestry kvuli tomu mají kolikrát nahnutá manželství, protože jsou zvyklý, že něco řekneš a VONO SE TO hned udělá:D. 

No z toho stolečku mám fakt radost;-).

Offline Tabea
8123 příspěvků moje polička 11. června 2024 14:51

Karja takovyho dědu bych taky potřebovala. Respektive bych našeho dědu potřebovala tady. Když jsem teď byla u našich, tak spravil řidítka na koloběžce (bylo třeba provrtat kov), což bych sama nezvládla. Akorát mám doma pár dalších věcí, kde bych potřebovala podporu. Sice bych je třeba i zvládla sama, ale nemám čas se do toho položit. 

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 11. června 2024 14:54

Tabea No jasně, hele nemůže každej zvládnout všechno. taky to tak říkám

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 11. června 2024 17:08

Karja no mě se to manželství přesně z podobných věcí nahnulo až překotilo.
Ale teď si teda stěžovat (v tomto ohledu) nemůžu, přítel je neuvěřitelně pracovitej, zejména co se zahrad týká. Já vymyslím projekt a hele, za pár dní to je hotovo! 

Offline Sweet Potato
40400 příspěvků moje polička 11. června 2024 19:49

Karja Jo jo...

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 11. června 2024 21:25

Sweet PotatoNejhorší je, že on mě nvubec nevnímá. Člověk by si řekl, že oprávněné filtruje věci, co ho nezajímají, ale teď jsem něco xkrat říkala o jeho hobby, a nic, přišel s tím z práce jakože ,,hele nová informace,, takže asi spíš filtruje mě, jako původce sdělení.

andulka01 Jojo, můj přítel je taky pracovitý, jen pracuje podle svých představ, ne mých:D

Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 11. června 2024 21:51
Reakce na Karja:

Sweet PotatoNejhorší je, že on mě nvubec nevnímá. Člověk by si řekl, že oprávněné filtruje věci, co ho nezajímají, ale teď jsem něco xkrat říkala o jeho hobby, a nic, přišel s tím z práce jakože ,,hele nová informace,, takže asi spíš filtruje mě, jako původce sdělení.

andulka01 Jojo, můj přítel je taky pracovitý, jen pracuje podle svých představ, ne mých:D

​ja bych si dovolila říct,  že tak jak to má tvůj muž je naprosto v pořádku.

Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 11. června 2024 21:52

Nevím proč se mi tam ocitoval celý příspěvek. 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 11. června 2024 21:53

Tak Betty v poradku to urcite je, ale frustrujici je to velmi:-)

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 11. června 2024 22:33

Moje nadřízená kolegyně akceptovala můj návrh, takže od příštího školního roku, budu nové prváky učit podle učebnice, kterou jsem chtěla.

Teda ne, že by ta současná byla špatná, ale tato je za mě TOP.

Offline Lilly_Ku
4542 příspěvků moje polička 12. června 2024 12:09

clanek o praci na page not found, jsem pysna na ceskou zurnalistiku evropske urovne (tohle neni jediny priklad, ale jeden z)

https://pagenotfound.cz/clanek/pracovity-cesky-clovek-a-prisny-cesky-narod

49356 příspěvků moje polička 12. června 2024 13:51

Lilly_Ku to je dobry

Offline Aranel
6614 příspěvků moje polička 12. června 2024 15:15

Tak Betty v poradku to urcite je, ale frustrujici je to velmi:-)

Ale je to super diplomatická formulace.

Offline Korsičanka blogger
13490 příspěvků moje polička 12. června 2024 15:17

wendulka To ti gratuluji. Já si vždy taky vybrala "svoji" učebnici, ale někdy to kvůli starým strukturám bylo těžší - takže někdy doslova vydupala:)

49356 příspěvků moje polička 12. června 2024 15:25
Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 12. června 2024 15:59

Korsičanka wendulka tak to sa ja nemôžem sťažovať na kolegyne, vždy som mohla učiť podľa takej učebnice, podľa akej som chcela. Tefa matiku. Z fyziky výber nie je, ale vylepsujem to výbornými prac.zošitmi a už mám aj interaktivnu učebnicu fyziky.

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 12. června 2024 16:01

Karja partner mi ešte asi nikdy na nič nepovedal, že nie. Nehovorím, že všetky moje nápady prešli, ale keď nie, tak mi vždy vysvetlil, prečo to z technického hľadiska nejde. A robí všetko hneď. 

49356 příspěvků moje polička 12. června 2024 16:28

letfenixa ja nemam vubec problem s tim si svoje napady realizovat sama, akorat kdyz nebydlim sama ale s chlapkem, kterej si sice mysli, ze zenska by policky vrtat nemela, zaroven ale vsechno v byte krom postele., stolu, zidle a elektricke zasuvky povazuje za zbytecnosti, tak je to takovy vosajslich. takze natahnout tu elektriku prodluzkou podel zdi k tomu stolu, abych nemusela neustale preskakovat nabijecku, bude muset asi nejaky "deus ex machina", jelikoz ja nemuzu a on nema duvod

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 12. června 2024 16:32

viktorka_od splavu Tu mašinu taky potřebuju:-D