Karja a kdo ne?![]()
U nás se nápady realizují spíš v řádu měsíců až let než dní a týdnů. Ale v tomhle si s mužem nemáme co vyčítat.
Karja a kdo ne?![]()
U nás se nápady realizují spíš v řádu měsíců až let než dní a týdnů. Ale v tomhle si s mužem nemáme co vyčítat.
Karja a kdo ne?![]()
nj tak ja na ty provizorky typu zarovka od stropu nebo krabice tri roky v obyvaku nejak nejsem stavena. vlastne vubec. u nas teda vsechno delala maminka, a pak vetsinou chlap, ale udelat to sama mi nevadi. aby to nebylo vubec tak to je pro me.. novy
letfenixa ...a už mám aj interaktivnu učebnicu fyziky.
Fyzika nevím, ale interaktivní uč. Z byly už aspoň před 7 lety![]()
Korsičanka vieš čo, je taký český produkt Vivid books, matika, fyzika, chemia, biologia. Tak kolegyni sa kupila chémia, len že je celá preložená do slovenčiny. Ostatné predmety sú v češtine. Tak mám inú. Ale ten Vivid books by som mala radšej.
letfenixa Já už jsem pár let v důchodu, takže vývoj nesleduji, ale takovým učebnicím jednoznačně fandím![]()
Cely život som zvyknutá, ked niečo treba urobiť,dak sa to urobí. Hlavne dakectie údržbárske činnosti. Kreativne a skrášľovacie si buď urobím sama, alebo požiadam o pomoc.
otec bol presne taký ako otec Karja , muž teraz takto zas robí veci pre dcéru.
Neznesiem také to, neviem aký luster, tak radšej roky nič, ako niečo kupit. Tiež nemame všetko hneď, ono to ani nejde, ale musí byť snaha.
Skvělý článek.
Zina V Novohradkách jsme byli před asi čtyřmi roky, byli jsme ubytovaní v penzionu Baronův most. Nebyl tam signál, haha! Ptala jsem se majitelů, co na to jiní hosté, tak prej to dost blbě snášej pubertální děti ubytovanejch
Strašně málo lidí v okolních lesích, prostě Šumava bez lidí. Musí tam bejt krásně v zimě na běžky.
Marbuša My jsme měli v Novohradkách léta chalupu, pak tam měl strejda chatu a ještě jsme jezdili kousek odtud na pionýrák, takže je to místo mýho dětství. Co už nemám nikoho, za kým bych do jižních Čech jezdila, tak jsem tam nebyla, už to bude nejmíň deset let, ale pořád doufám, že zůstaly neobjevený, právě kvůli Šumavě za rohem.
Marbuša v Novohradkach jsme byli taky pred lety, je to tam opravdu krasny. A na Sumave jsme bydleli v penzionu Dobík nahore nad Lipnem na ty strane k Rakousku, uprostred niceho. Mobily moc nefungovaly, manzel s Vodafonem chodil telefonovat na kopec. Rada na to vzpominam.
Radost z událostí samotné samozřejmě nemám, ale moc hezká vizualizace protržení přehrady na Bílé Desné
continuity parádní. Díky.
příspěvek Martina Jaroše
RoSa četla jsem dnes v totální zácpě na D1, Jaroše čtu ráda ![]()
Víno ke snídani s Parfumačkou, to se mi tady v Jokohamě moc často nepřihodí!
lalala

Garfie @lalala tak to vám závidím.
Garfie Na zdraví!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.