Potěšilo dnešní odpoledne u RoSa. Památku Mistra Jana jsme uctili v nejlepším duchu tradic ![]()

Potěšilo dnešní odpoledne u RoSa. Památku Mistra Jana jsme uctili v nejlepším duchu tradic ![]()

Dnešní koupačka

Dnešný vylet na hrad Tematin.
Nulova kondícia, trvalo nam to teda oveľa dlhšie, ale uz davno som sa necítila taaak fajn.

Janulik03 Jé, vy jste sympatický pár :-).
Janulik03 hlavne ze jste dosli! Slusi vam to spolu.
Janulik03 hlavní je, že jste si to užili! Světlo je dlouho, teplo je taky, není kam spěchat ![]()
A do kopce se chodí mnohem líp, než z kopce. I kdyby pomalu.
Netušila jsem, že je v přírodě tolik náprstníku, celá louka.. Nebo jestli je to tak invazivní jako lupina? Ale je to hezký!
Janulik03 Už jste přežili horší věci, než výstup na hrad, ne?
Sekne vám to moc!
Garfie
prezili sme .
Tak aby som sa priznala, kondíciu som stratila iba ja, toľko fucania a zastávok
. A cestou nadol som machrovala, ze idem rýchlejšie a šmykla som sa na listi. No trochu som stratila glanc a hojim si tu odreniny.
Musím nabrať späť kondíciu, je to zlý pocit, že nevládzete.
bublifuk ty jsou! Obcas jsem videla nejakou louku nebo okraj lesa, kde jich bylo hodne, ale nevim, jestli jich nejak vyrazne pribyva.
Janulik03 vyzeráte skvele a výlet tiež ![]()
Dneska mi pan policajt odpustil pětistovku pokuty za parkování. Prý si místo toho mám koupit něco pěkného na sebe, nebo kytku, nebo bonboniéru
Na dnešok som spala 9 hodín!
já 3,5 ![]()
Pinot Noir to je krása. a přesně, fotky to zachytit skoro nikdy nedokážou. (aspoň ty moje
)
Janulik03
t je moc hezký
Mě potěšilo, že na každoročním obcházení republiky (chodíme už 17 let) jsem se konečně nevlekla vzadu a šlapalo mi to. Jízda na kole do práce asi nese ovoce
. Ušli jsme 115 km za v podstatě 4 dny.
brrr To je hezké!
Kdysi se mi to taky stalo, dokonce tak, že pokutu zaplatil muž, policajt obešel auto a podal mi ji do okýnka, že si mám něco koupit! ![]()
Garfie Tak to je ještě lepší! ![]()
brrr to je hezký! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.