Malvin tak to je asi jedno, kdyz by slo stejne do strepu.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Malvin treba to je odpad z nejake porcelanky. Neumim si predstavit, ze by dovezli paletu nadobi a postavili k tomu zamestnance s kladivem.
Mě, mě, mě !!! ![]()
Samantha a jeste na talire nakreslit par ksichtiku, co? ![]()
P.S. stačil by jeden
Kokoskakdyž tomu nic nebylo? Tak to rozbijem?
Malvin já nevím, proč to bylo na vyhození, co tomu bylo nebo nebylo, jestli by se to ještě prodávalo. Jen jsem napsala, že to podle mě nebylo nové zboží, které někdo svévolně rozflákal kvůli výstavě.
Dnes 2 radosti: dedko je doma z nemocnice a práve sme s L. na zahradke ![]()
Udělal mi radost déšť, a hlavně to, jak se to najednou přehouplo z toho crcanís dětma typu ,,prší, ježíšmarjá, co budeme dělat doma celej den,, přehouplo ,,na prší, nic, nemusíme,, a je to najednou pohoda být doma
Barbora Krejčíková![]()
Malvin treba meli vadu. Vis, kolik sklenic jde v sklarnach zpatky rovnou?.
Mohly byt spatne vypalene, spatna varka suroviny.
stes a uz lidi pisou, za co ze bere ty miliony z vyhry, za tu trochu pobihani po kurtu? ![]()
Kokoska jo ![]()
Kokoska Jo! Fyjalo octup! ![]()
Kokoska tak to je klasika...začnou to bulvární pisálisti, co neumí ani skloňovat a už to jede.
Člověk se má těšit z maličkostí. Takže mě dnes udělalo radost, že jsem nezapomněla v práci v lednici oběd pro děti na zítra, který jsem jim koupila v kantýně. A to jsem si vzpomněla 2x(!) protože jsem se během dne přesouvala do jiné budovy. ![]()
continuity paradoxně mě těší, že já tu půlku oběda v práci zapomněla. Ale nemám objednaný na zítra, takže ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.