brrr čoveče, mě to až dojalo, jsem asi nějaká rozhozená :-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mulen si dobrá ![]()
Lenka22 A pan policista byl ještě velmi pohledný (a krásně tam chladila klima). Prostě jeden bonus vedle druhého.
brrr no toto, jedno lepší než druhé!
Velkou radost mi udělala výstava Made by Fire v Uměleckoprůmyslovém muzeu v Brně. Nádhera, sklo, porcelán, to miluju a tam je toho tolik krásného!
A vzpomněla jsem si na Garfie , protože zajedno tam byly skvělý jídelní servis od japonského designera Joo Kawasumi, a pak taky tam byla technika kincugi a dokonce velmi atypická sada ikebanových váz Rokobana :).
Kdo máte rád sklo a porcelán, zajděte se tam kouknout. Stojí to za to. Tady ta japonská sada.
ještě aspoň tu Rokobanu pro Garfie 
Torrahhezká výstava porcelánu je do září i v Praze.
V Brně mne irituje to efektně rozbité nádobí. Nemám ráda plýtvání.
Malvin ono se to zase vrátí do oběhu, ty střepy. Opět se to zpracuje.
Torrah Rokobana je vtipná. To musím ukázat naší sensei, ale už vidím, co mi na to řekne! ![]()
Garfie no mně je úplně jasný, co ti na to řekne :): ó hrůza! A já to blbě napsala, je to Rokokobana :D
Malvin treba to je odpad z nejake porcelanky. Neumim si predstavit, ze by dovezli paletu nadobi a postavili k tomu zamestnance s kladivem.
Kokoska no mohli by tam postavit teď mě a ještě bych jim za to zaplatila.
Vyhrezl mi v práci problém, který se hodně obtížné řeší, udělalo se něco blbě už na začátku před rokem, než jsem pořádně nastoupila. Ani nemá smysl hledat, kdo za to může, ale bude nás to stát hodně peněz nebo času (a velmi pravděpodobně obojího), navíc to může ovlivnit některé věci, které bychom potřebovali vědět co nejdřív. Takže jsem nechala svoji hromadu úkolů hnít a řeším to prioritně, což mě ještě zle kousne do zadnice.
Úplně k PIIP snažím se moc na nikoho nejecet, ale ta hromada talířů na rozbití by mi mocně ulevila.
continuity to verim ![]()
Torrah Na tom jsem byla v Míčovně pražského hradu. Moc pěkné.
continuity to by tě vyšlo draho, talířek tam rozbít můžeš (teda rozbije ho za tebe nějaký stroj, jsem pochopila, že s ním flákne o zeď), ale jeden za 99 korun, no...
Torrah ja chci sama kladivkem, jen že bych nemusela pak uklízet. ![]()
Kokoskanení to odpad z porcelánky. Prý to bylo nádobí určené k vyhození.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.