Tak mě těší teda, že na zítra dětem vaří máma:D
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity chápu, u nás taky na zítra navařila mužova kantýna ![]()
Karja to je taky dobrý, to se u nás nestává. I nám teď odpadli návštěvy přes oběd, ze kterých bývala výslužka:(
Karja jo to vaření je na prázdninách úplně nejhorsi.
Když jsem dělala z domu, dalo se to nějak vydržet, protože jsem vyřešila i sebe, ale teď to znamená večer jim to buď vymyslet a nakoupit nebo rovnou částečně uvařit.
Jo, v létě je to úplně marný, i to řešení sebe, jak jsme furt v luftu někde do večera, tak to neuvarim, je tak, že jsem doma.Babicka hlídá ségry děti, tak tam ty naše dochází takhle na oběd za nima a my jíme ty pohanky.
Karja já sebe řeším hodně jídlem z víkendu, ale kluci nechtějí jíst tři dny to samé, hlavně teda ne to, co jim jsem ochotná dát ![]()
Evaevajá teda taky nejsem moc ochotná jíst to samé jídlo opakovaně, takže se dětem nedivím. Jediný komu to u nás nevadí je muž.
Já jsem udělala k večeři a na zítřejší oběd do práce butterchicken bez chicken, s tofu. Je to výborný, ale teda co bude jíst dítě zatím fakt nevím. Možná suchou rýži s banánem ![]()
žluťáseksuchá rýže s vajíčkem hele, to měl sambo včera a já řízek od neděle, stejně jako v pondělí:D dej mu k tomu dva lupeny salátu ať to má pestřejší;-)
continuity mně to úplně nevadí, zvlášť když mi to ušetří vaření. S tím miminem jsem ráda. Ale pečené kuře nebo palačinky klidně budou jíst celý týden ![]()
Karja suchou ryzi s volskym okem jedl denne k veceri manzel me kolumbijske zname, u ktere jsme bydleli. Oni to tam maji skoro ke vsemu, treba fazole, klobasu, kousek nejakyho masa, ryzi a volsky oko na jednom taliri, on to jedl samotne. Ze pry na to byl zvykly z domova, ze byli chudi a casto meli jen tu ryzi s vejcem. Vydrzelo mu to cely zivot, i kdyz zastaval vysokou statni funkci a meli se velice dobre.
Ty jo, já zatím od příletu vařila 2x. Jednou z toho recept od čínské kamarádky, kterým jsem chtěla ohromit rodinu a který sežral (doslova) můj švagr a na nikoho nezbylo. ![]()
Jinak se děti stravují na táboře a u babičky a já u babičky, v hospodě nebo jím jen ovoce, rajčata a zmrzlinu. Návrat bude krutý. ![]()
Neplánovaně strávená noc v týpku

mitford sister No teda! ![]()
barbucha Tomu rozumím! Ale já jídlo podle svých představ mám!
Akorát nemusím vyvařovat ostatním....
Mám po dovolené nečekaně volnější týden, normálně žiju, funguju doma. Upekla jsem ovocný koláč dětem jako nám pekla babička, vařím teplý večeře, u stolu sedíme všichni, děti jsou nadšený, po večeři se ládujem melounem, plánujem procházky, výlety a opékání buřtů, až uložíme děti dáme si sklenku prosecca a vezmem si třeba knížku, nebo taky ne a půjdě brzy spát, když se nám bude chtít. A myslím na každý Nový rok, kdy si přeju jen, aby nám vydrželo zdraví a to, co máme. Víc nepotřebuju.
marieu krasne napsane ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.