dzizisketa tu nosí kamarádka. Taky jí sluší. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Ve středu zahájení festivalu Letní Letná
moc pěkné představení, skvělá nálada, mraky usmívajících se lidí. A ten nový rybník je terno!
PRŠÍ ![]()
Janulik03 u nas prselo jen kratce, uz je zase vedro a dusno.
Janulik03 ja jsem dneska zmokla![]()
Kokoska viktorka_od splavu hmm tak skončilo to veľmi rýchlo. Už zas sucho.
Byla jsem včera na Vlnách, navic na pěkném místě a po dlouhé době fakt film, kde jsem nelitovala ani minuty, že tam jsem. Jako co z toho Madla bude, když už takhle mladej je takhle dobrej..
Karja ano,včera zhlédnuto a vynikající
Mádl je skvělý-scénář i režie,klobouk dolů...výkony Vodochodského,Majera...krásný zážitek..
KarjaByli jsme ve čtvrtek, celá velká parta, pak jsme si o tom povídali dlouho do rána a další den zas. Skvělé.
Včera a dnes jsme byli my dva a nevěsta se ženichem v taneční škole a bylo to super a byla sranda ![]()
My dva chceme do tanečních chodit už dloho a tohle bylo to správné postrčení...
Catherinne To je hezky!
Já si dělám srandu, že nás z tanečních vyhodili, teda my jsme odešli sami, ono zas nemůžeš nikoho vyhodit, když ti to platí, ale určitě by rádi:D Ale sambo byl tak nekonformní, že to prostě nedal:D. Vždycky si dělal svoje, pak nás většinou pro nekazen rozdělili, já vždycky dopadla tak, že jsem tancovala s tím mistrem, bože ten se mi fakt nelíbil, chlap 55+ bříško, upocenej ve filtrech a sambo s jeho ženou, 55, ale kilo, mladá, hezka, nasmaty....Ale to bylo tak komicky, my jsme třeba tancovali, přišla za ním nějaká holka, že tempo je rychlejší, on se na ni tak podíval a říká ji ,,já to schválně ale tancuju takhle pomalu,,...nebo on mu něco vytýkal přede všemi a on to vždycky otočil tak, že se tam lidi smáli a bylo po noblesní atmosféře. Prostě jemu nešlo ani nic říct. Myslím, že tomu mistrovi se ulevilo, že pátá hodina byla naše poslední:D:D. Ale ti mladí, co tam pomáhali,nás měli rádi, vždycky za mužem chodili si povídat o přestávce.
No ale mě to tam taky hrozně sralo, že mi říkají furt co mám delat, písnička byla úplně stavena na jinej tanec, ale ne, museli jsme tancovat co rekli...ale držela jsem to, tady vidíte že svým holkám nemůžu nic vytýkat no. Maj to po nas!
Karja TMy s mužem taky taneční opustili. On teda nerozkládal hodinu, ale já jsem pak po každé lekci musela poslouchat stížnosti na to jak špatně je to pedagogicky vedené a přestalo mě to bavit ;)
Karja DruI tak byly to individuální hodin, jen my čtyři, ale přístup lektora fakt skvělý. Samozřejmě říkal co kdo dělá špatně, ale fakt s humorem a tak nějak noblesně.
A my se taky hodně ptali, co a jak dělat, i ten můj když nevěděl, proč se mu tam ty nohy pletou, tak se zeptal sám. Což mě dost překvapilo. Jako oba chlapi mě překvapili jak do toho rádi šli. A nás to fakt bavilo. Snad to zvládnem skloubit časově s prací a něco vymyslíme.
A je vidět, jak špatný přístup ve vašem případě odradí. Jako jo, tadyxuž jim ty peníze asi zůstaly, ale asi nepřibudou další za další kurz.
DruI Jako u nás to nevedli špatně. Spíš nám to nesedlo. Muž docela tancovat uměl, jako když se snažil, tak mu to šlo, to jsem zjistila asi na třetí hodině, že to celou dobu dělá na padesát procent:D.Ale prostě nějak nám to nesedlo asi, nebavilo nás to asi z podstaty
Catherinne Je to hezky, pak to máte jako takové rodinne setkání;-)
Catherinne No tak ale vaše lekce zní docela sympaticky :o) a navzdory své zkušenosti si myslím, že to může být opravdu fajn párová aktivita, tak ať vám to vyjde a budete pokračovat.
Karja Můj muž tancovat neuměl a to byl problém. Já mám dojem, že na té naší lekci cílili na lidi, co kdysi v mládí taneční absolvovali a jenom si to chtějí osvěžit, protože třeba polku fakt vysvětlili asi ve třech větách a rovnou nás hnali do tance.
Byla jsem dát ráno auto do servisu, čekala jsem tam s ostatními zákazníky na majitele a pak jsem šla pěšky domů. A zastavil mi starší pán, co tam čekal se mnou, jestli nepotřebuji někam odvézt. Tak to je milý;-)
Karja TMy s mužem taky taneční opustili. On teda nerozkládal hodinu, ale já jsem pak po každé lekci musela poslouchat stížnosti na to jak špatně je to pedagogicky vedené a přestalo mě to bavit ;)
Tvoje příspěvky mě vždy pobaví ![]()
Máš dar používat elegantní zkratku (jestli víš, co tím myslím, já to tak dobře neumím...)
Samantha Fakt? No tak to jsme ve správném vlákně, protože mi to udělalo radost ;)
Karja taky jsem byla. Dostanu se do kina tak 1x za rok, tak vybiram peclive. A tady jsem vybrala dobre, tech 130 min uteklo, druha pulka byla taky skvela. Byla jsem na tom s matkou, ktera to vsechno pamatuje, a film se ji moc libil. Rikala, te si dodnes pamatuje jmena vsech tech redaktoru. (Ja znala tak max Dienstbiera).
Gatita Já se do kina dostanu hlavně v létě, na ta letní kina. Ani mě to vlastně dovnitř neláká, mám ráda tu atmosféru. Tak letos jsem zvládla dvě, jedno kino s pěkným programem jsem objevila pozdě...Ještě jsem chtěla jít na to Přišla v noci a to jsem prošvihla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.