Karja letni kina miluji, ale prijde mi, ze v Praze jich zas az tak moc neni. Jsou tu, ale mame je dost z ruky. A nekdy mi prijde, ze maji zvlastni program.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Gatita Jo, tak to je škoda. No my máme ta promítání na hradech a zámcích okolo a to je prostě top;-)
Pinot Noir já byla před rokem. Závidím taky ![]()
A souhlasím s těmi letňáky v Praze. Loni jsem hledala, co podniknout, když byly děti pár dní u babičky a nic jsem nenašla ![]()
Pinot Noir Možná můžeš vzít pak kluky na nějaký program, co bude bavit i tebe. Právě tady v tom letním programu dají občas pak ke konci prázdnin, když se dříve stmívá i něco pro děti vhodného, ale že i dospělý to snese:-D.
Já spíš mám problém, že nemám s kym chodit, když muž hlídá děti:-D. Jinak bych chodila, i mohla každej víkend někam za kulturou:D.
Karja já bych brala i dětské animáky, některé jsou super. Problém je, že kluky to nezajímá.
Karja ja se naucila chodit sama, jit do kina je uplne v pohode. Kdybych nechodila obcas sama, tak to bych se do kina nedostala ani v tom mem rocnim intervalu
. Ale chapu to, ja zas hrozne nerada jim sama v restauraci a nebo chodim do prirody (coz je nesmysl, ale neuziju si to).
Gatita Mně nejde ani o ten film, ale tak o tu atmosféru, proto chodim jen v létě, tak je fajn jít s někým, dát si něco k pití a tak jako nasávat tu atmosféru, to okolí hezké...v běžném kině jsem nebyla asi tak 18 let.
Do přírody mě to samotnou baví snad víc než s někým. Ted jsme právě jely se segrama nějakou objíždkou, kolem takové oblíbené procházky nádhernou přírodou, je to třeba 12 minut autem od nás a ta jedna moje segra tu cestu vůbec neznala ještě mi říká "neříkej mi, žes tady někdy šla", my jsme tomu normálně nevěřily s tou druhou, jak tam mohla nebejt kdy v životě a ještě říkám doma sambovi tvl. já jsem tam tak patnáckrát za sezonu od jara do podzima a přijde mi to málo, měla bych tam být správně obden:-D.
Mne je tak ľúto, že u nás letné kino nefunguje. Pritom mame nadherne vybudovaný amfiteáter, konajú sa tu koncerty, slavnosti a donedavna aj to letné kino. No asi nie su peniaze na nakup noveho systému na premietanie, tak aj filmy su len kulturnom dome. A tam je v lete fakt hnusne. Pritom je to vsetkobokolo vybudovane, restaudacia, stanok s obcerstvenim, pristup, je to v lese. Veľká škoda

Janulik03 No to je fakt obrovské a krásné. Já chodila do letního kina, kde bylo třeba jen 80 míst, kdo přišel pozdě měl smůlu:-D
Karja my to mame cca 2km pešo, byvalo to super vracať sa lesom po zhliadnutí nejakeho hororu.
Ked sme boli kedysi na Votrelcovi, tak sme sa báli tak že sme išli spojeni ako hrozno a nikto nechcel byt z vonkajšej strany. ![]()
Karja já celkově ráda mlčím, takže jít do přírody sama klidně. (My teda na výletě klidně mlčíme s mužem oba, akorát děti to nějak nechápou). Ale do kina by se mi asi samotné nechtělo, chápu tě.
a já jsem díky týhle diskusi zjistila, že mám letní kino skoro pod nosem...
zejtra Pelíšky

Dneska den jak korálek. (Teda kromě toho, že jsme oba strašně špatně spali). Ranní káva do postele, pomalá snídaně, na kole podél Hamerského potoka, trochu pěšky po nesjízdných úsecích, zpět přes vesnici, která mi vyrazila dech, rybník s wakeboardovým vlekem a moc milými lidmi. Je tu překrásně ![]()
K večeru sklizeň prvních dýní, posledních cuket a patizonů - to je jak otevřít šperkovnici, jak jsou ty výpěstky letos krásný. Teď sedím se sklenkou bílého venku, poslouchám ptáky, z kuchyně voní plněné papriky...
A v pátek jedeme na koncert Sto zvířat ve stodole na ovčí farmě, kde je to úplně nejvíc boží. Mám se.
andulka01 tak ale to znie uplne krásne ![]()
Janulik03 já byla v letním kině jednou jedinkrát v životě- v amfiteátru v Nitře před 22 lety. Dávali Amelii z Monmartru a bylo to úžasný. Měla jsem prázdniny, byla jsem čerstvě zamilovaná do muže, pořád jsme si psali, babiččin dům i zahrada byly ještě její, bylo horké září...
marieu To je hezký a ted s holkama!
Moje starší dcera je uplně žhavá do divadla, kina, strašně jí to baví, mám pocit, že by se snad koukala na cokoliv. Myslím, že nás spolu čekají ještě pěkné časy.
Dcera mě vytáhla na exhibici slam poetry. Úplně novej svět se mi otevřel! A bavilo mě, jak si to užívá dcera! Chvíli byla i porotce.
Karja jo jo, bavilo mě to s dětma i když byly malé. Teď je bezvadnej ten generační průnik - ony jdou s náma s radostí na Michala Prokopa a já teď třeba ten slam. Na Prokopa teda chodily rády už jako děti (fascinace Hrubým a jeho houslema) - obvykle se ta nejmladší rozhlídla po sále a potěšeně zahlásila, že je tam nejmladší!
Kvůli letňáku jsem v 16 křičela na svou maminku, která mě tam nechtěla pustit s kamarádkou (v Plzni tenkrát v amfiteátru byl filmový festival pracujících už v červnu), jestli snad si mám kvůli kinu najít kluka! Kluka jsme měla hned v červenci, ale dost ty letňáky poslední desítky let flákáme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.