Co Vám dnes udělalo radost.?.
Janulik03, Kokoska ,Řvousenka , Sweet Potato - ďakujem, budem z toho dlho žiť. Spätne je mi ľúto, že ja som v čase lások bola oveľa uzavretejšia, nikdy som sa nikomu takto nezdôverovala ,a ako teraz vidím, aj ku svojej škode , lebo som cítila, ako bol chlapec pri tom rozprávaní šťastný .
Boli sme skontrolovať leteckych modelarov, malá potrebuje nutne lietadlo ![]()

Mně udělalo radost v pátek náhodou na ČT Art narazit na záznam koncertu skupiny Javory. To byla krása ![]()
No, a oni pořád hrají, a jedou turné, a už mám s rodičema lístky na listopad ![]()
Aranel onehdá jsem je poslouchala v autě a teď koukám, kdy budou někde poblíž spolu s Hradišťanem.
Chce to trochu hledat, na webu mají jen seznam koncertů bez prokliků...
Aranel takže dvojitá radost! ![]()
Pinot Noir Je to tak!
Mše v 6:30 u trapistů v Novém Dvoře a pochoďák kolem kláštera. 
Aranel Hrají a krásně. Petrovi už to úplně dobře nezpívá, ale Hana má pořád hlas jak křišťál.
Nejhezčí jsou jejich koncerty s Hradišťanem.
Sweet Potato Tak já to sem prostě dám, v Praze budou dva koncerty v říjnu, tady to totiž vypadá na hromadnou návštěvu!
Aranel Díky! ![]()
Aranel Jenže už jsou oba vyprodané ![]()
https://www.instagram.com/p/C-dLdxHJzY-/?igsh=MWx3ZjkwMnEwbjIxYw==
Úzkokolejka
Hm... ale běžný provoz už neobnoví. A na obrataňské větvi nebude jezdit ani turistická, už se tam povídá o odprodeji kolejí a pražců jako materiálu ![]()
![]()
![]()
Nevím, kam jinam to dát ... ale na tomto webu jsou zajímavá témata, která by mohla pomoci "domácím" pečujícím.
Mně to udělalo radost, protože některé velmi drahé kurzy mi daly daleko méně než poslech tohoto...
V některých záznamech jsou také odkazy na další zajímavé stránky.
Po dlouhé době jsem byla v centru Prahy, a navíc sama, a od německé turistky, která se mne ptala na cestu, jsem dostala kompliment na vůni!
dzizisketa na jakou? Na jakou? A nekoukala pořád, kde máš děti? ![]()
Burberry Brit Sheer, moje letní stálice. Na zimu ji vystřídám za The Beat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.