Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 10:56

Já byla poprvé (a na dlouho naposled)v letňáku na filmu Trhák. Na úplném konci filmu přišel déšť a bouřka. Jako ve filmu. Plátno ale vydrželo.

Offline Jitka77
1934 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 10:57

Archivářka Hrubého housle jsou rozhodně fascinující! Tedy skutečnost, že teprve s nimi ten člověk vypadá kompletní

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 10:57
Reakce na Sweet Potato:

Já byla poprvé (a na dlouho naposled)v letňáku na filmu Trhák. Na úplném konci filmu přišel déšť a bouřka. Jako ve filmu. Plátno ale vydrželo.

Nene!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2024 11:05

Archivářka to je pěkné

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2024 11:05

Sweet Potato 4D kino

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 20:58

Stihla jsem oba dnešní "rozlety" Mistrovství ČR v balonovém létání. Přivstala jsem se na ranní start a pak za nimi jezdila po okolí dvě hodiny, než dolétli k nám nad chalupu. A večerní start byl už s plnou parádou, 30 balonů ve vzduchu, letiště plné lidí, slavnost to byla. A jako bonbonek tam byl Petr Pavel, letěl a byl sympatický, když na něj celé letište zařvalo Ahooooj!

Jak tuhle krajinu miluju, s balonama je úplně pohádková, i jsem slzu utřela, dojímám se...

Offline Jitka77
1934 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 21:43

andulka01 Balony sluší každé krajině. Takové vánoční baňky bez stromečku.

Krásný den, krásně se to čte

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 22:03

andulka01 Ach to je krásné.

Offline Tabea
8116 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 22:04

andulka01 tvoje poslední příspěvky se moc hezky čtou 

Offline Makara
3649 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 08:26

andulka01 ráno jsme je taky viděli ze silnice. Vypadalo to úžasně. Ale těch dole jsem se skoro bála, jak jsou obrovský, když jdou nízko. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 20:17

Mám radost, že už jsem nemusela před zítřejším odletem na dovolenou do práce, že jsme sice museli s mužem strpět ještě malý nákupní vopruz v Metropoli (hola hola, škola volá), ale cestou jsme viděli srocující se tisícihlavé hejno špačků na vysokém vedení i jeho stožárech a ve vzduchu- nikdy jsem nic takového nezažila...  Cestou zpět jsme si dali skvělý oběd a líný kafe. Mám radost, že jsem si stihla udělat nalakovat nehty už včera, že už mám zabaleno, na vlasech masku a v ruce prosecco. Už přemýšlím jen, který parfém a kterou knihu... A moc, opravdu moc doufám, že se budeme mít tak pěkně, jako vloni, protože to fakt nutně potřebuju. 

to je parádní zážitek ... mám jednu fotku, kdy jsme sledovali start dvou balonů v podstatě na kraji sídliště ve Vsetíně- vyfotila jsem holčičky zezadu, jak se drží za ruce a pozorujou nafukování horkým vzduchem. Doteď jsem z tý fotky naměkko.

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 10:11

Mně udělalo velkou radost čtvrteční letní kino - Samotáři. V letních kinech to bývá často... ale ten film je prostě pořád dobrej.

Tematicky teda. Jinak móda od roku 2000 zastarala značně - klikatá pěšinka Jitky Schneiderový, kdypak se tenhle trend asi vrátí?? (úplně jsem si vybavila, jak jsme se to s kamarádkou Šárinou pokoušely na táboře vytvářet)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2024 10:13

Aranel já myslím, že už jsem její návrat někde viděla

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 20:57
Reakce na Karja:

Byla jsem včera na Vlnách, navic na pěkném místě a po dlouhé době fakt film, kde jsem nelitovala ani minuty, že tam jsem. Jako co z toho Madla bude, když už takhle mladej je takhle dobrej..

​No ja jsem to zrovna dnes psala do jineho vlakna, ale me na to vytahl Tonik. Ze to MUSI videt. (Je trochu silenec, strasne zere historii). Byl jediny dite v kine, ehm...Dokonce mu jeste par mesicu chybi do doporuceneho veku 12+) Ale fakt se chytal a libilo se mu to. A ja jsem byla nadsena. Navic totalne miluju uz asi od svych 5 let song Za vodou za horou, to byla konecna

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 21:28

Luna Je hustej, my jsme se o tom shodou náhod bavily s kamarádkami, od kolika to děti pochopí a já jsem říkala, že bez zájmu to vůbec pro mladistvé není, že se nechytnou.

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 22:27

andulka01 ehm na fotce je novopecena hraběnka ze Zámku, podle místa přistání. Jeden od nás má balón, za těch 5 dnů na horotabore startoval se čtyřma posadkama:D

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 12:22

Postěžování v příslušném vlákně klaplo, v pondělí zpět do práce

Offline Makara
3649 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 12:33

dzizisketa přeju hladký návrat do pracovního procesu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. srpna 2024 12:34

dzizisketa držím palce! Šárka začíná stejně jako ty nebo už chodí třeba tenhle týden?

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 12:34

dzizisketa gratuluji a pravou!