V IKEA přece vůbec žádný výběrka nedělají. Večer prostě zamknou a zaměstnají ty zákazníky, co tam zabloudili!
Nene, ti přece skončí v masových kuličkách ![]()
V IKEA přece vůbec žádný výběrka nedělají. Večer prostě zamknou a zaměstnají ty zákazníky, co tam zabloudili!
Nene, ti přece skončí v masových kuličkách ![]()
Archivářka coralline
Jenbych podotkla,žeNektreryNavstevniciTamZabloudiSchválně
prestalmi fungovatmizernik ...
mezernik
coralline Já věděla, proč si tam dávám jen vegetariánské! ![]()
Garfie Ja myslim, ze ten navrh uplne nedelas ty, ale musis to vsechno nainstalovat a primontovat podle navrhu. A me by to bavilo moc. Ale tehdy vzali kluka, co u nich delal ve skladu. Trochu si myslim, ze uz byli predem domluveni. Ale jako sikovny byl, to jo.![]()
bublifuk nádhera
Luna Takže takový lego?
Ale mně přijde fajn, když se tyhle pozice obsazují zaměstnanci, aspoň je tam taková motivace k "povýšení". Teda škoda pro nás, že jo!!!
Chtěla jsem napsat, že mi dělá radost počasí, je fakt hezky a příjemně. Pak jsem si vzpomněla na všechny ty postižené povodní, takže se omlouvám a přeju hodně sil.
Raduza Tak řekla bych, že i jim se vyklízí lépe za sluníčka, než kdyby se počasí stále mračilo.
A pokud na Moravě taky tak fouká, jako v Praze, tak to bude i lépe vysychat.
Kdo tady chtěl výsledky školního boje proti povinným punčocháčím?
Kan?
Holky to vybojovaly, i když je to trochu plichta, musí mít podkolenky, ale pořád dobrý!
Garfie to je náhodou výhra, podkolenky jsou cool ![]()
andulka01 to si piš ![]()

Dítě zorganizovalo sbírku.

Odvalila jsem část ty hromady, co mám za krkem. Dnes konkrétně zkoušky k tomu občanství. A ještě jsem stihla i kousek sídlištní taškařice. ![]()
continuity tak to gratuluji k nově získané národnosti ![]()
a až budu potřebovat vědět něco o pivu nebo Becherovce, vím, kam na poradu ![]()
continuity Vítej!
Samantha Makaraprosím vás, mám za sebou teprve zkoušku. Výsledek bude za měsíc, potvrzení za 6-7 týdnů. pak musím sehnat asi padesát různých dokladů, podkladů a potvrzení a pak teprve zažádat o občanství. Pokud to dobře půjde, tak dnes to posouzení trvá 18 měsíců. ![]()
Příští volby zcela jistě nestihnu.
Musím si promyslet, jestli vůbec stihnu žádat ještě letos, kamosce se ta žádost přehoupla přes konec roku a musela tam ještě něco dalšího vyřizovat, kvůli tomu, že byl nový kalendářní rok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.