bublifuk dupali whiskas Díky :)
já si tu zkušební laboratoř pamatuju ze školy. Měli jsme semestr neb dva Zkoušky materiálů. Ale jak se se všema těma přístrojema dělaá, samozřejmě nevím ![]()
Mulen :D třeba i tyhle přístroje prošly vývojem za ty roky.. no a jestli jsi jim přesvědčivě neříkala, že všechno umíš, tak tě to naučí ![]()
bublifuk nee, chraň bůh, budou mě to muset naučit. Ale vtšina jich vypadala, že už něco pamatuje ![]()
bublifuk dupali whiskas Díky :)
já si tu zkušební laboratoř pamatuju ze školy. Měli jsme semestr neb dva Zkoušky materiálů. Ale jak se se všema těma přístrojema dělaá, samozřejmě nevím
jooo tak to je úplně v poho neb chemik se musí většinou vždy zaučovat, když změní laboratoř. Pokud tam byla příjemná parta lidi, šla bych do toho.
Chemik se musí zaučovat i po rodičáku, když v labu nezůstal ani stejný počítač ![]()
Právě to prožívám na vlastní kůži.
Mulen jeej, tak super! Držím palce!
mooraSweet Potato notna Evaeva je to Pracovník*ice online prodeje – příprava objednávek.
nebo-li vyskladňování beden … fakt by tě tohle bavilo?
Samantha spíš naskladňování.. je to chystání online objednávek. Ale makačka to být může. Jestli by nebylo lepší chystat objednávky v Notinu.
Mulen pohledej skripta a pak nám dej vědět, jak to jde ![]()
Mulen Jé do IKEA jsem před strašně dávnem dělala dvoukolový pohovor a strašně moc jsem tam chtěla dělat - dělala bych instalace těch pokojíčků. Jenže ti zmetci mi tehdy řekli, že jsem na tu práci jako až moc dobrá, což se tak říká, aby tě neurazili nebo nevim...A jak jsem dopadla
Mám vyloženě dream job![]()
Luna mam to stejne ![]()
Taky jsem se tam hlasila na design prodejni plochy. Ale pry jsem moc prekvalifikovana a rekla jsem si o moc penez ![]()
To muselo dát takový práce... ![]()
Samantha viktorka_od splavu bublifuk no prave myslim nebavilo. Me se v IKEA libi ty vyhody
. Ale jsem rozhodnutá pro tu labinu. Je to pestrejsi a daj mi vic penez.
Luna tak na design pokojicku bych si netroufla. Ale zajímalo by mě, jaka práce je to doopravdy, je fakt tak super?![]()
letfenixa dik![]()
Mulen Oni ty pokojíky mění jednou za rok, ne? Jakože rok plánuješ a pak dva měsíce na tom reálně makáš....jako mě by to asi bavilo dost!
Mulen masové kuličky každý den?
Práci si i dovedu představit, že bude v poho, ale nejspíš by tě taky vyhodnotili jako překvalifikovanou. Laboratoř zní zajímavěji.
V IKEA přece vůbec žádný výběrka nedělají. Večer prostě zamknou a zaměstnají ty zákazníky, co tam zabloudili!
V IKEA přece vůbec žádný výběrka nedělají. Večer prostě zamknou a zaměstnají ty zákazníky, co tam zabloudili!
Po několikerým jednání ohledně kuchyně bych tomu docela i věřila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.