brrr stes mě udělaly radost Vlny v Olomouci. Byla jsem na konferenci, první večer jsme si zašly s kolegyní do kina. Z filmu jsme byly v dobrém úplně vyřízený a z Olomouce opět nadšený. Krásný to bylo.
Vilemina gratuluju!
Gratuluju! ![]()
Vilemina to je super!
A dneska aspoň hodinová procházka- nakonec z velké části v dešti.
Včera jsem byla na pohovoru v jedné stavební laboratoři. Původně jsem se tam hlásila na pozici terénního pracovníka, co sbírá po stavbách vzorky, posílá je do laboratoře a nabídli mi práci přímo v té laboratoři (zkoušení betonu, asfaltu a podobně) Celkem se mi to líbí a asi do toho půjdu (aspoň to není tak úplně z oboru). Ve středu jsem měla ještě jít na pohovor do IKEA a tam teda přemýšlím jestli vůbec chodit ![]()
Mulen Jsi žena činu! Držím palce, ať se změna vydaří. Tu Ikeu zkus, brát to nemusíš. Co je to za pozici?
Mulen Paráda. ![]()
Mulen to zní dobře! Tak ať to klapne ![]()
Mulen to zní zajímavě! Ale do té ikei bych taky zašla, ať aspoň víš, z čeho vybíráš.
mooraSweet Potato notna Evaeva je to Pracovník*ice online prodeje – příprava objednávek.
je pravda, ze ta zkousku nic nedam... A děkuju ![]()
Mulen tjo na ikea bych se vykvajzla, tam to bude masakr fyzicka prace
laborka zni bezvadne! btw kde se takova prace hleda?
viktorka_od splavu vybaflo to na mě na jednom pracovním portálu ![]()
Mulenzávisí jaká pozice v IKEA, ale co mám zprávy, neni to úplně špatný zaměstnavatel. Zašla bych tam alespoň z tréningových důvodu ať máš srovnání.
Mulendržím palce ![]()
Mulen Neteř dělala v Ikei na zákaznické podpoře na částečný úvazek, podmínky, plat i kolegy si celkem chválila, ale jako inteligentní introvert moc nedávala ty zákazníky :-) ale na tvojí pozici bys asi tak velký kontakt se zákazníky neměla.
continuity dík :)
Isca tak o bych určitě dělat nemohla![]()
Mulen laboratoř zní super. IKEU zkus ať aspoň víš o co tam jde a tak..
Mulen moc držím palce, ať ti vyjde nové místo, ať už v laboratoři nebo třeba ta IKEA. Kamoska dělá v IKEA v Brně a nestezuje si, úvazek dle potřeby, slušný zaměstnavatel. Já dělám v labine a maximální spokojenost, ale je to můj vystudovany obor.
Mulen Držím palce
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.