Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 22. zaří 2024 09:16

V pátek jsme měli třídní sraz od gymplu, bylo to úžasný, nasmála jsem se, upřímně a intenzivně, jako už dlouho ne- zvlášť mimo neustálou pracovně-rodinnou bublinu. Po srazu mě vyzvedl muž a prošli jsme se večerní Prahou, bylo moc pěkně. A když pominu včerejší navštěvu pohotovosti (máma si zablokovala záda) u nás ve špitále, i sobota pokračovala překrásným počasím, takže jsme se společnými známými s dětmi vyrazili do vedlejší vsi, kde mají na hřišti ohniště, opékali jsme buřty, chleba, marshmallows a pouštěli draky v baběletním sluníčku. Z hřiště je krásný výhled do krajiny, najmě na Plešivec. A bylo nám všem tak dobře.

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 22. zaří 2024 10:31

continuity aha, tak teď jsi půlčík Tak hlavně, že test máš za sebou, teď ať na tom makají jiní 

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 22. zaří 2024 20:07

My byli vcera v dendrologicke zahrade. Je tam hezky vzdycky, ale tentokrat jsme se trefili do kvetoucich jirin a bylo to krasne.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 22. zaří 2024 21:41

Kokoska Ty jsou!

Offline Malvin
1648 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 12:03

Mám radost z pomoci dobrovolníků po povodní. V sobotu jich přišlo k nám 6. Přičemž jeden jako bývalý voják odchytil tlupu vojáků, co šla kolem, a ta uklidila bordel ze zadní zahrady během tří hodin. Ještě i to roztřídili, co je dřevo k použití a co úplný bordel. Pak šli k sousedce, co se s tím už 4 dny mořila a uklidili i u ní. A dnes taky přišli lidí a pomáhají s úklidem stodoly, kterou máme obří. 

Vnitřek domu už je na hrubo uklizen. Nezbylo tam až na tři police a plynový sporák, u kterého je však teď nefunkční elektrická trouba, nic. Dokonce i dveře bude nutné vyměnit. Praskají. Asi, jak přežily tu jednu povodeň a vysušily se, tak jak se teď zase napily, tak už to nedávají. 

Celkově je ta pomoc skvělá. Elektrocentrálu zapůjčila obec. Koncem týdne snad zprovozní elektřinu. Teplé jídlo je k vyzvednutí a i se rozváží. Vod, saponátů je dost. Jasně hodily by se nějaké plastove bedny, kam dát porcelán, sklo a kuchyň. nádobí, které přežily. Pripadne nějaký větší vysoušeč. Ale to už jsou podružnosti, které se seženou. 

Jsem překvapená, že to otec tak dobře nese. Za pár let 80 a bála jsem se, že ho to zlomí. Ale zatím to nese vše statečně. 

Offline Adina
215 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 12:04
Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 12:18
Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 12:18

Kokoska Ach

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 12:44

Malvin To je skvělé.

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 13:16
Reakce na Malvin:

Mám radost z pomoci dobrovolníků po povodní. V sobotu jich přišlo k nám 6. Přičemž jeden jako bývalý voják odchytil tlupu vojáků, co šla kolem, a ta uklidila bordel ze zadní zahrady během tří hodin. Ještě i to roztřídili, co je dřevo k použití a co úplný bordel. Pak šli k sousedce, co se s tím už 4 dny mořila a uklidili i u ní. A dnes taky přišli lidí a pomáhají s úklidem stodoly, kterou máme obří. 

Vnitřek domu už je na hrubo uklizen. Nezbylo tam až na tři police a plynový sporák, u kterého je však teď nefunkční elektrická trouba, nic. Dokonce i dveře bude nutné vyměnit. Praskají. Asi, jak přežily tu jednu povodeň a vysušily se, tak jak se teď zase napily, tak už to nedávají. 

Celkově je ta pomoc skvělá. Elektrocentrálu zapůjčila obec. Koncem týdne snad zprovozní elektřinu. Teplé jídlo je k vyzvednutí a i se rozváží. Vod, saponátů je dost. Jasně hodily by se nějaké plastove bedny, kam dát porcelán, sklo a kuchyň. nádobí, které přežily. Pripadne nějaký větší vysoušeč. Ale to už jsou podružnosti, které se seženou. 

Jsem překvapená, že to otec tak dobře nese. Za pár let 80 a bála jsem se, že ho to zlomí. Ale zatím to nese vše statečně. 

Malvin 

​držim palce, je fajn, že jste se posunuli

s tatínkem (a nejen s ním) = ono to může dobíhat, možná by bylo dobré zjistit nějaké kontakty na krizová centra, může se objevit posttraumatický syndrom, psychické oslabení a pak chytne každou virózu, co se vrtne kolem...tátu radši sleduj 

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 13:35

Malvin tak at je to co nejdriv v poradku, aspon to, co se da udelat hned. Ale taky si myslim, ze tatinka to jeste muze sebrat, az ustane ten frmol a poradne se rozhlidne, co opravdu (ne)zbylo. 

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 13:43

Malvin To je skvělé! Snad to vydrží i později, až vyprchá adrenalin.

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 13:46
Reakce na Garfie:

Kdo tady chtěl výsledky školního boje proti povinným punčocháčím? Kan?

Holky to vybojovaly, i když je to trochu plichta, musí mít podkolenky, ale pořád dobrý! 

​Já! Holkám gratuluji, pěkný kompromis

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 13:50

notna No naštěstí, povinné zimní uniformy začínají bez pardónu příští týden a venku má být pořád 27 stupňů!

Offline Malvin
1648 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 14:03

Kokoska Kokoskaz toho mám taky trochu obavy, neb zima. Člověk sedí doma a nemá co dělat, tak přemýšlí. Ale zatím to bereme optimisticky, že konečně mají rodiče možnost si to tam udělat zcela k obrazu svému. Dnes byli na pojišťovně a už minuly týden v bance, aby pořešili finance. Otec je milovník bazarů a antiků, takže může sjíždět své oblíbené stránky. A hlavní rozptýlení bude sestřino teď půlroční mimino. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. zaří 2024 14:05

Malvin

K tomu mám vtipnou historku. U syna ve škole mají sbírku, z výchovných důvodů jsme o něm teda poslali pár věcí. Na seznamu bylo i kafe. Muž koupil mletý decaf

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 14:06

Garfie Tak ještě holky měly navrhnout, aby se to řídilo podle teploty a ne podle data. Jako topná sezóna. Ale to asi v Japonsku neznají :-)

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 14:08

Malvin Jste úžasní a zvládáte to neštěstí perfektně. Obdivuju vás a držím palce, ať jde všechno i dál takhle dobře!

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 14:08

Malvin tak to zni nadejne, snad se rodice zabavi a nebudou tolik myslet na ty hruzy.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 14:10

Malvin to jsou skvělé zprávy