Malvindržím palce,ať to jde takto dobře i dál. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Malvin to jsou v rámci možností skvělé zprávy. Tak jen ať se otec drží i nadále dobře. To je to nejdůležitější.
Malvin
a přesně - tatínka sleduj, teď je adrenalin, ale pak to na něj může hodně dopadnout
Naše sesterská firma má mnoho vodou postižených zaměstnanců, kromě celofiremní dobrovolné finanční sbírky (tu firma zdvounásobí) tam jede parta chlapů z provozu (jim firma dává placené volno a dopravu). Kdybych neměla zlámanou ruku, hned jedu taky, teď je ta fyzická práce potřebná moc a hned.
andulka01 Ona bude pomoc potřebná i dlouho potom. A to už nadšení dobrovolníků opadne.
Sweet Potato to jistě, ale ty hrubé odklízecí práce může dělat kdokoliv, pak nastupují práce pro odborníky (nebo pod dohledem odborníků) a to je problém pokaždé. My tam budeme posílat i těžké stroje, ale není dostatek operátorů, kteří by s tím mohli na místě jezdit, ale prostě je z prstu nevycucáme, no ![]()
Výstava už visí. Jupí.![]()
Luna Kde? Kde?
Makarato je jedno, je to jen takova mensi akce![]()
Verejne to nedavam, pac tam nechci rodice.
Luna tak ať tam máš ty, co tam mít chceš.
Ešte v piatok som.mala fakt skvelý deň- neucila som, ale mala online školenie, v meste bol jarmok, a vtedy mávame branné, tj L. tam bol s triedou, potom ho muž vyzdvihol a išli tam ešte spolu, potom išiel na krúžok a ja konečne po rokoch so spriaznenými kolegami a exkolegami na medovinu a pokec ![]()
Kdo tady chtěl výsledky školního boje proti povinným punčocháčím?
Kan?
Holky to vybojovaly, i když je to trochu plichta, musí mít podkolenky, ale pořád dobrý!
No tak super, holky šikovný!
Když se důvody k radosti nedostavují, musíme si je dělat sami.![]()

Tohle mi dnes opravdu udělalo radost...po práci, vyřízená, promocena, až třetí les jsem trefila, nakonec jsem zatmela. Ale na jednom místě třeba deset kusů, potom patnáct..![]()

tv to je super fotka!
bublifukděkuji.
takhle zasazených v mechu jich tam bylo docela dost, nádhera.![]()
tv
A závidím!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.