Slavim kazdy den, jako tady asi kazdy![]()

Slavim kazdy den, jako tady asi kazdy![]()
Auto prý udělá radost dvakrát, jednou, když ho koupíš, a podruhý, když ho dobře prodáš.
Tak já mám dneska tu první radost :D.
Torrah gratuluji ![]()
Já jsem dnes zjistila, že mám ještě strašně moc volna a dovolené, tak jsem si na zítra vzala volno. ![]()
continuity díky
continuity tak hezký pátek :)
Torrah Spoustu šťastných a bezpečných kilometrů přeji.
Torrah je aspoň červené? To je v zásadě můj jediný požadavek
.
Torrah Gratuluju! Jakou má barvu? ![]()
červené není, ty už jsme teď měli dvě za sebou. Je bílé.
A díky všem :) mám z něj radost, no. Konečně automat :)
Torrah uzij si ho
Makara díky, doufám, že užiju
Torrah blahopřeju! Ten automat byl pro mě naprostý gamechanger.
Včera jsem potřebovala něco převézt, ale neměla jsem k dispozici malé auto, tak jsem sedla do naší obytné dodávky a projela Prahu křížem krážem. Jako náročné to bylo, ale udělalo mi to fakt radost.
A díky všem :) mám z něj radost, no. Konečně automat :)
naprosto chápu! Taky jsem se před dvěma měsíci dočkala po třiceti letech automatu!
Zvykla jsem si na automat na NZ u dcery a bylo mi jasné že z manualu už jsem vyrostla![]()
Manuka já si myslím zvyknu rychle, ale manžel je konzerva a tam to bude chvíli trvat :)
Torrah manžel je s tím v pohodě ale brácha,švagři a nějací známí(chlapi) automaty pohrdají![]()
Manuka já si totiž myslím, že tím pohrdá ten, kdo to nemá :). Můj muž tím nepohrdá, líbí se mu to, ale odnaučit se zaběhlé stereotypy (zvláště pak při opravdu úplném zabrždění, aby nevyšlápl "spojku", ale jen zabrzdil brzdou, to mu dělá problémy). Na řadicí páku už nesahá, to hlídám :D.
Torrah s tím zvykem to u mě funguje legračně. Když jsem jezdila 3 měsíce u dcery s automatem tak to bylo v pohodě, možná jednou dvakrát jsem šmátrala po spojce ale když jsem se vrátila domů, chcípl mi motor několikrát protože jsem čekala že se přeřadí sám![]()
V Americe jsme měli pujceny automat, a když chtěl muž nastartovat na letišti ve Vídni nás manuál, tak nešlapl na spojku, a silel že je vybírá baterka. A přitom už jsme doma měli i jedno auto v automatu, jen jiný styl startovani:D to jsem se mu smála hodne:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.