Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 04. října 2024 19:16

Kokoska to mas takovy dva druhy ludi- jeden to neresi a jede, druhy se s tim automatem hada. nezazit to opakovane neuverim:-)

jinak ti chlapi co odmitaji automat z principu me strasne bavi, kdyz pak ti sami jsou uneseni z elektroauta

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 04. října 2024 19:47

Kan viktorka_od splavu kdybych chtela premyslet, kdy zaradit a jak, nemusela bych mit automat. Predpokladam, ze je to nastaveny tak, aby to vyhovovalo motoru a nemam potrebu do toho vrtat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2024 19:52
49356 příspěvků moje polička 04. října 2024 19:56

Kokoska u tech starych typu (kdysi v devadesatkach) stacilo k podrazeni vic slapnout na plyn, byly trochu hloupy. dneska uz neni potreba a ani jsem to teda nezkousela, asi by to slo taky. ale mne nejvic vyhovovalo pohodovy popojizdeni v zacpach, jinak radim rada.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 04. října 2024 20:29

viktorka_od splavu on si při prudším přidání automat podřadí i dnes, akorát později než bych to udělala já na manualu (protože já vím,že potřebuji zrychlit ještě než začnu přidávat, což to auto logicky neví)  

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 04. října 2024 20:32

viktorka_od splavu ja uz jsem manual davno neridila, mame obe auta s automatikou. A tehdy jsem to mela, jak tady nekdo psal, ze jsem zapomnela vyradit nepo preradit na nizsi a chciplo mi to. Zvykla jsem si, ale byla jsem rada, kdyz jsem ho vracela.

49356 příspěvků moje polička 04. října 2024 21:14

continuity jasne akorat dnes uz na to nemusim myslet, tehdy to bylo potreba nasimulovat vyrazneji nez je nutne. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 04. října 2024 21:51

Pokud se někomu zdá složité projet Barrandak, tak něco na povzbuzení. Chlápek píše, že mu zrovna kleknul mobil, takže mytnou bránou projel třikrát než trefil správný směr. Já bych tam asi zůstala bez navigace bloudit navěky.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 04. října 2024 21:53

Na mapě to vypadá takhle

Offline Tabea
8116 příspěvků moje polička 04. října 2024 22:47

continuityvypadá to hůř, než to je doopravdy. To s tím bílým tunelem je metro, dole je Sheikh Zayed, ta jede skrz až do Abu Dhabi. Blby je teda to značení rampa na ulici x sever nebo jih. Ne na město. To centrum už aspon tak pořád nemění, jako jinde.

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 04. října 2024 23:38

continuity Tabea Ty jo, mně je z toho zle jen se na to podívám!

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 05. října 2024 00:20

continuity Haha, podobnou fotku už jsem tady kdysi taky sdílela, přesně, kleknula nám navigace někde uprostřed. Vtipný bylo, že domů už bychom klidně došli pěšky.

Jinak mě teď potěšil prodejce na Amazonu, objednávala jsem si obal na čtečku a on mi napsal a požádal mě o sériové číslo, ideálně ať mu to nafotím, aby nedošlo k nedorozumění....jako asi mu chudákovi furt někdo něco vrací, tak se chová preventivně, ale stejně to bylo dobrý! Uvidím co přijde teda, ať nechválím dne před večerem, jak by řekla teta Kateřina! 

Offline luciole
1228 příspěvků moje polička 05. října 2024 01:26

Garfie 

Když teta Kateřina, tak to nechval dne před večeří!

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 05. října 2024 04:14
Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 05. října 2024 08:32

Garfie taky se me prodejce ptal mailem, jestli chci obal na tablet skutecne ten onen, asi neveril, ze nekdo pouziva pristroj tak dlouho

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 05. října 2024 08:40

continuity asi bych jela jednou tou rovnou silnici dal a dal, do pouste, do hor... Jinak Barrandak sam o sobe slozity neni, slozity je obcas vyznat se v tech rozkopanych pruzich a najet spravne, protoze pak uz taky nemusis odbocit, kam  potrebujes. Ale to bylo slozite i jeden den tady u nas za vsi, kdyz opravovali silnici, a na krizovazce stal chlapek, ktery posilal auta uplne jinak, nez bylo znacene. Jecel na me, ze jedu spatne, a mezi tim mu za zady profrcel tou znacenou pulkou autobus, ktery (jak jsem pak videla) na kopci zjistil, ze tam ten den stoji bagr. Nevim jak se z toho dostal, asi pokacel ty cervenobile placky oddelujici pruhy.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 05. října 2024 10:15

Garfie jj,to si pamatuji! 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 05. října 2024 10:39

continuity uf teda

Já třeba včera bloudila v Havlíčkově Brode.  Jak ovce jsem se spolehala na navigaci,  jenže to tam bylo celé rozkopane,  navigace prepocitavala jak o život.  No skončila jsem v nějaké obytné zóně u potoka.  Hezký to tam bylo. Tak jsem se vrátila na start,  vypla navigaci,  zapla mozek a za chvíli byla na dálnici. 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 05. října 2024 10:41
Reakce na Raduza:

Hezký to tam bylo. 

​To mě rozesmálo.

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 05. října 2024 11:16

Raduza oni tam posledni dobou strasne ty silnice stavi a opravujou a navigace to vsechno nemuze znat. Kdyz byli nasi v nemocnici, jezdila jsem do Brodu fakt casto, a obcas se nestacila divit.