Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:19

rasaNori chápu

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:21

Dneska mám den D, D, jako debil:-D Začalo to ráno tím, že jsem jela k doktorovi, vstávala jsem o hodinu dřív, už cestou, která trvala 45 minut jsem začala být nejistá, zda jdu ke správnému doktorovi. V čekárně rozrušení narůstalo, ale sestra se na mé jméno tvářila docela smířeně, historie hovorů také obsahovala číslo jejich ordinace. NE, bylo to špatně. Po spekulacích se sestrou, doktorkou a mém komentáři "to jsem prostě já, co k tomu říct" jsme se dobrali k jakému doktorovi  zřejmě jdu. Tak jsem tam přejela přes pul totalně zarvanýho města..pátky neordinují, v telefonu i kalendáři mám dnešní datum, tak nevim, kde je zakopanej pes, asi ve mně. OK, tak se vydám řešit jednu záležitost za nájemníky, co nám volali, že jim nechtějí v zámečnictví přidělat klíče, že jsou bezpečnostní, tak jdu do toho záměčnictví, at je přidělají až tam přijdou... chlap na mě kouká, že klíče bezpečnostní nejsou, vůbec nechápu, co kde vyváděli. Nejlepší je, že on mi říká "tak evidentně jste se spolu bavili asi o něčem jiném" - ty jo, on je uplně mimo situaci, ale přesně to vystihl!  No ještě jsem vlastně jela fotit pro elektirkáře jistič, kterej byl zaplombovanej, ale to už mě nějak nevyvedlo z míry. V tom všem jsem si řekla, že brát si jako na tohleto dovolenou, je uplně zbytečná věc, takže jsem se jala předstírat, že normálně od rána pracuju, což znamená, že když seš v trapu, tak párkrát na mobilu pomatláš teamsy. Takže to matlám,matlám, pak to matlám ve frontě v Bille a tam zjištuju, že vůbec nikdo nepracuje, takže nevim na koho to jako hraju...fuuuufuuufuuu

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:24

Manuka já se přiznám, že se mi tohle stalo po hodinové zkušební jízdě :) málem jsem s tím naším neodjela :D

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:25

rasaNori já se vůbec nesměju :) protože mně se to povedlo hned po zkušební jízdě , já si na automat zvykla hodně rychle :D

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:25

Torrah

Ja jsem měla automat na sluzebaku a řídila jsem tehdy převážně ten, ale muž skákal z jednoho auta do druhého a tohle vůbec neřešil. Maximálně na první křižovatce sáhnul po řadící páce a než mu tam došla ruka, tak mu to došlo i v hlavě. 

Jinak jsem se bála navratu k manuálu a nakonec to bylo jak se obout do starých vysmajdanych bačkor.

Takže za mě, kdo chce automat ať si to pořídí, ono je to fakt pohodlnější, ne že ne, ale že by mi to stalo za ty peníze navíc, kdybych je mela vysolit z vlastní kapsy, tak to taky ne. Akorát mě bavil ten adaptivní tempomat, ale ten typicky vypověděl své služby ve chvíli, když bych ho nejvíc potřebovala (typicky husté sněžení). 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:26

Karja když se daří, tak se daří, že?

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:27

Torrah Já jsem teda optimista, takže si takhle ve většině situací řeknu "ale to je super, že jsem dobře dojela":-D

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:28

Karja

jsou dny když to všechno jde takhle. Zelez si někam s kafem a už nevylejzej, protože cokoliv uděláš, situaci stejně nezlepší a asi ani nezhorší

Nakonec máš štěstí,že jsi na to přišla už dopoledne, já se s tím někdy snažím přetlačovat až do pěti. 

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:33

continuity Jo, ted mi přišly nějaké finální dokumenty ke kontrole. Jako budu to dělat, ale rozhodně to nebudu odesílat. I asi řeknu, proč se to zdrželo, že jsem cejtila karmu, že to není dobrej den:-D. Nesmim to přetlačovat. 

Bojim se dát i odpoledne vařit maso na rajskou.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:33

Karja však tak je to nejlepší, nakonec je pátek, tak co už :)

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:35

Torrah jj, takže proč se to zdrželo? No asi byl pátek, ne?!:-D

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:35

Na lepší si člověk zvykne snadno. Já s automatem začla jezdit teprve nedávno. A je to fakt boží. Ale když potřebuju jen na nákup, poštu, prostě po okolí, schválně si beru to druhé auto, abych moc neodvykla.

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:39

Vlastně tvl. proč to píšu do tohodle tématu "co vám dnes udělalo radost"...jsem vůbec ve správném baráku? 

Jo a děcku jsem zapomněla dát do školky jablka na štrudl. No zas proste Karjovi no.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:47

Karja no nejsi, ale tady se to vstřebá.

Buď tu s námi, kašli na práci, to stejné co budeš dnes delat celé odpoledne, v pondělí vyšvihnes za půl hodiny. 

Já jsem zatím nevstala z gauče, akorát jsem si k snídani umatlala banánové lívance, a asi půlka skončila v koši. žádná škoda, stejně mi je z toho nějak těžko.

Napsala jsem jednu recenzi na článek, čímž jsem několika lidem asi zkazila den a dostala solidní nabídku na byt co prodávám a zároveň tam dnes jde na obhlídku další zájemce. Tím pádem ani nemusím vymyslet slozitou odpověď jinému, který chtěl slevu asi 30% a čeká na reakci od pondělí. 

Někdy nemusíš hnout prstem, aby úkoly ubývali.  

Tak mám radost

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:48

Karja soucitim, ja jsem poslednich par dni taky v nejakem divnem modu. A dite si poradi, jak jsi psala, kdyz nema, tak si pujci!

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:49

Ale mam radost, ze jsem se konecne dokopala zaridit vycisteni kopirky a tiskaren a pan nerekl, jaky jsme cunata, ze to je zapraseny az kam

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 04. října 2024 11:58

Jo a ještě jsem na telefon prodloužila objednávku v notinu, tak se tam nemusím teď hrabat a vyzvednu to v pondělí cestou z prace.

Takže z toho gauče dnes fakt nevstanu.

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:10

Karja No ale to mi připomnělo skvělou historku, kterou jsem vám tady ani nesvěřila, i když se nám přihodila asi před měsícem. Cestovali jsme s mužem něco zařídit na jih a po cestě spali v hotelu, takové to "na přespání", nějak jsme neřešili, kde jsme a podobně. Dorazíme, ubytujeme se a jdeme na večeři...a cestou zpátky v hotelu pozdravíme na recepci, dojedeme do našeho pátého patra, nefunguje karta na otevírání dveří, číslo pokoje sedí, tak muž sjede dolů na recepci zařídit výměnu....a když se vrátí, tak říká "tomu neuvěříš....jsme v jiném hotelu!"

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:12

Dobrý ted mi psali ze školy, že dcera opakovaně zapomíná učebnici angličtiny. Tak to máme komplet. Ale ona říkala, že to nepotřebují! I jsem se dívala a nebylo do toho ani čmárnuto, tak mi ta informace nepřišla ani podezřelá, bodejt by byla, když to ve škole nikdy neměla:-D Mi klepne

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:12

Garfie vyhralas

Už jsem byla v blbým patře, ale v špatném hotelu nikoliv. všeho dočasu.