Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:12

Garfie tak tomu věřim:-D:-D

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:20

Garfie

To my jsme v Istanbulu dosli sice do spravneho hotelu, ale zapomneli cislo pokoje a ani patrem jsme si nebyli jisti, na karte cislo pokoje napsane nebylo. Na recepci No problem, vase cislo je XXX. Akorat ze nebylo, meli to blbe zapsane. Recepcni s muzem pak zkouseli asi 3 pokoje, nez nasli ten nas, a v jednom vydesili pani z naseho zajezdu, ktera rano licila, jak se na ni nekdo dobyval.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:25

Kokoska

takto jsme bydleli v Bratislavě v čtyřhvězdičkovem hotelu, žádná spelunka. Poprvé dostal kolega pokoj, který nebyl uklizenej, podruhé tam někoho vyrušil.  

Já v Istanbulu jen neuklizeno a ti darebáci na mě zkoušeli, jestli nepočkam půlhodinku v recepci (to nešlo, byli jsme ve třech a nechtěli jsme na nic čekat). Nakonec se našel jinej pokoj. 

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:30

continuity Pche, neuklizeno, nám teď na Faialu dali pokoj, kterej ještě nebyl dostavěnej!

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:30
Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:34

continuity Ale mohli jsme si to nahodit sami, vercajk jsme tam měli připravenej

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:38
Reakce na Torrah:

Manuka já si totiž myslím, že tím pohrdá ten, kdo to nemá :). Můj muž tím nepohrdá, líbí se mu to, ale odnaučit se zaběhlé stereotypy (zvláště pak při opravdu úplném zabrždění, aby nevyšlápl "spojku", ale jen zabrzdil brzdou, to mu dělá problémy). Na řadicí páku už nesahá, to hlídám :D.

​Já pohrdám, protože to auto řadí jinak, než bych řadila já. Třeba u nás na obrovským železničním přejezdu, já z bezpečnostního hlediska si růčo podřadím, než na ty koleje vjedu, ale ten automat to dělá uprostřed kolejí. Takže tak. Automat má manžel.

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:39

continuity Mě jako dost mrzí, že jsem neviděla výraz těch recepčních dole!

Sweet Potato Taky dobrý! 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:54

Kan tak tohle auto má i možnost řazení, sice pádlo na volantu, ale je tam. Nicméně podle všech recenzí, co jsme nahledali, je v případě ručního řazení vyšší spotřeba než při automatu. Nicméně pokud je potřeba, je možno řadit i ručně.

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 04. října 2024 13:54

Sweet Potato zazitkova dovolena, postav si svuj pokoj / hotel

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2024 14:21

Karja angličtinu nechávají ve škole, ale už asi po třetí nedonesl žákovskou a po sedmé notýsek z družiny. Kde jsou, neví

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2024 14:24

Kan naše auto taky řadí jinak než bych řadila já, tj. co nejmíň

Pro mě je to gamechanger, spolu se zadní kamerou. Aspoň na té chalupě sednu a jedu, i když je to třeba po roce.

Offline Jitka77
1934 příspěvků moje polička 04. října 2024 14:27

Našla jsem po třech dnech lístkové těsto, o kterém jsem si byla jistá, že jsem ho z nákupu vyndávala. Bylo v šuplíku, kde skladujeme sáčky, alobal a podobné věci. Podlouhlá rulička prostě

Ale potěšilo mě, že se potvrdila jeho existence, chvílemi jsem pochybovala!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. října 2024 14:30

Evaeva Jo.

Já děkuji velice paní, která dnes nedokázala zaparkovat podélně mezi dvě auta a musela odjet, protože já tam nacouvala pomocí zrcátek na první dobrou, tudíš jsem měla vyřizování hned u nosu. Víc takovejch parkovaček.

Offline Makara
3648 příspěvků moje polička 04. října 2024 14:32

Kan ty si teda zlomyslná

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2024 14:43

Kan já podle té kamery zaoparkuju. Nemyslím asistenta, co parkuje za tebe. Ale já nikam moc nejezdím.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. října 2024 17:09

Makara No je to hnusný a karma mi to vrátí 100%  Vlastně asi i vrátila, jelikož jsem očekávala kritiku od jedné babizny za moji práci na vlastní pěst a ona mi to pochválila. Přitom ona nikdy nic nechválí, nikdy. Asi mám novou kamarádku.

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 04. října 2024 18:40

Kan Zatim me nenapadlo sledovat, jak automat řadi. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. října 2024 18:57

Kokoska Tak já poslouchám motor a přes přejezd stejně musíš jet 30km/h, pokud nebliká světelná signalizace a bus dokonce na přejezdu nesmí řadit vůbec. Prostě u řízení přemýšlím, no.

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 04. října 2024 19:16

Jitka77 kúpila som raz v Tescu tatarku, a nikde nebola. Prezrela som chladničku, spajzu, tašky,... na blocku bola. Tak nakoniec som usúdila, že som ju nahodila ten skener a vrátila do regálu