viktorka_od splavu Tak netýká, kdybych se náhodou omylem octla v pražské socce ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jinak nejvic me s kocarem na metru stvalo, ze sice z nastupiste byl eskalator, ale jen do vestibulu. A z vestibulu na povrch jen schody. Treba na staromestsky nebo namesti miru
Mohučanka a v tech spojovacich chodbach se v zime zdrzuji bezdomovci... na mustku nad schody byvali denne.
Ale tam jsou ty nove schody celkove absurdni. Vyjdes po schodech z nastupiste a ocitnes se ve spojovaci chodbe, odkud musis vytahem.
Mohučanka taky necouvám, nevyhovuje mi to. Ale starší děti mám vždycky nad sebou (když to vezmu do výškově)
Zuzuli na andělu je asi kamera, bezdomovce jsem tam neviděla, ale ty výtahy sami o sobě jsou pěknej hegeš. Nejvtipnější mi přijde výtah z národní třídy, který vyjede prakticky na Karláku ![]()
A ty eskalátory do vestibulu jsou blbý, úplně souhlasím.
Kan tak buď si stoupni doprava nebo se hrdě hlaš k venkovu a stůj vlevo.![]()
Evaeva Tak s tím já nemám problém. Sama nebudu určitě, takže stojíme vedle sebe. :D
Kan nebudeš. Akorát budeš pořád uhybat a celkově to bude na prd
EvaevaNechci slovíčkařit ale neuhnu ne, jelikož není kam? Někdo stojí přece přede mnou i za mnou na pravé straně! :D :D
Kan věř tomu, že uhneš:-D až ti někdo dejchne na krk a přilepí se ti na záda, tak uhneš a nalepíš se na toho svýho společníka.
Zuzuli Protože tím pokrokem tenkrát byly právě ty eskalátory. Podle vzoru z Moskvy.
KanBudeš mít kam. Naprostá většina lidí stojí ob schod.
Opět s výjimkou největších špiček, kdy se stojí víceméně všude.
Sweet Potato Takže na ty schody se vleze dejme tomu 200 lidí, ale stojí se pouze v pravo, takže 100 lidí, ale stojí se ob schod, takže jen 50? A tomu říkáte rychlá efektivní přeprava? :D Sorry, musela jsem.
Kan když nestojiš ob schod, nosem se skoro dotýkáš zad toho před tebou. Přijeď se někdy podívat ![]()
Kan ono to metro az na vyjimky nebyva tak narvane, ze by bylo nutne, aby na eskalatoru stalo 200 lidi ve dvojradu. Nebudes tomu verit, ale i ve spicce byvaj mezi lidmi volne schody, rozhodne to neni hlava na hlave, jen takovy plynuly proud. Odpoledne ti to klidne na Florenci vyfotim ![]()
Nebo teda smerem dolu plynuly proud prichazejicich lidi, zezdola narazovy dav, co vystoupil ze soupravy, co se ale i s tim stanim po jednom ob schod rychle odbavi.
Kan jenže dalších x lidí proběhne vlevo. Hele, neřeš to, to je jedna z věcí, kterou kdo nezažil, nepochopí. A doporučuju ve špičce, ať si to pořádně užiješ.
Kan když nestojiš ob schod, nosem se skoro dotýkáš zad toho před tebou. Přijeď se někdy podívat
Díky ne!
V létě jsem vyzvedávala z autobusáku Florenc lidi, bylo něco po půl druhé v noci a ten smrad moči už nevymažu. Prahu jedině v létě tak v pět ráno, když nikde není ani noha, to jsem byla na Karlovým mostě jen s holubama. :D
Kan nebo kdyby sis jeste chtela nakoupit v brnenskym Prioru, nez ho zbouraj!![]()
Nevím, v Japonsku je to zvykem, i na chodících pásech, co bývají na letišti, stojí za sebou a nechávají místo na průchod...
Ježíš ještě toho trochu.
Hlavně pokud má hala kilometr a zacpe to nějaká rodinka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.