Karja Jo ona to ještě neví? To ale je divný.
Ale tak ví, i u nás byla na večeři. Ale jako asi nevi přesně, jak moc se vídáme nebo nevídame nebo jestli jsem jeho kamarádka spíš já a nebo můj muž, on ji asi tohle moc nevzpravi.
Karja Jo ona to ještě neví? To ale je divný.
Ale tak ví, i u nás byla na večeři. Ale jako asi nevi přesně, jak moc se vídáme nebo nevídame nebo jestli jsem jeho kamarádka spíš já a nebo můj muž, on ji asi tohle moc nevzpravi.
Karja Tím si chlapec možná zadělává na problém, byť k tomu není důvod.
Noo, tak uvidíme, mu to kdyžtak zatrhne! Jeho dlouholetá přítelkyně byla moje kamarádka, to byla pohoda největší! To bylo jak když jdeš k rodině:D.
Karja mám skoro celoživotní partičku kamarádů (tři chlapi), se kterými se vídám teď max třikrát do roka, ale vždycky je to jako vkročit do té samé řeky. O svých partnerech víme, ale nijak moc si je neukazujeme, protože přesně víme, že by se to mohlo úplně zbytečně komplikovat. Máme svý témata, vtípky, vzpomínky a je nám v tom pohodlně jak ve vyšlapanejch bačkorách. U jedný z těch partnerek jsem zabanovaná už 25 let (ale fakt za nic!), takže když s klukama někam jedu, radši se to moc nezmiňuje.
M. má naštěstí něco podobného mezi bývalými kolegyněmi, takže si o tom povídáme, ale vzájemně se nezveme, svá teritoria respektujeme.
Jinak teda mně teda to stání na jedné straně přijde logické. Dva cizí lidi si vedle sebe stejně nestoupnou, takže argument o zrychlení je mimo. A pak je na snadě, že se nechá pro spěchající průchod.....
Jo a teda doteď jsem žila v domění, že kočárky na schody nesmí?
Garfie nesmí v obchoďácích (na což kašlu
), ale v metru je to často jediná možnost, tam smí.
nevím jestli nesmí, ale já jsem s kočárkem běžně po schodech jezdila. Na cizích stanicích jsem ani nezkoušela hledat výtah, kolikrát je to zašité, člověk musí přes frekventovanou křižovatku.
Garfie podle prepravniho radu smi v doprovodu dvou osob
Zuzuli no jo, vlastně. Doufám, že se počítají i děti
Nebo musím vždycky někoho oslovit, dobrý den, budete mi dělat doprovod?![]()
Ja si vzdycky spis rikam, proc kdyz metro byla takova vykladni sin pokroku, plna umeleckych del, acko vsude z nerezu, tam neudelali ty vytahy rovnou. I by to bylo tehdy mnohem snazsi, nez kdyz se dodelavaji ted. Pri stavbe by se to snaz napojilo a neresili majetkove vztahy na zemi nad stanici. Technologii na to meli.
Ale asi matky s kocarky a invalidi meli sedet doma na zadku a neprekazet pracujicicimu lidu.
continuity Tak já jsem taky jezdila, ne že ne.
Ale myslela jsem, že nesmím. A teda vždycky ve dvou, sama jsem se bála. Ale zase já nebyla nucená je používat, třeba v Praze jsem s kočárem asi nikdy nebyla....
Jinak teda mně teda to stání na jedné straně přijde logické. Dva cizí lidi si vedle sebe stejně nestoupnou, takže argument o zrychlení je mimo. A pak je na snadě, že se nechá pro spěchající průchod.....
Jo a teda doteď jsem žila v domění, že kočárky na schody nesmí?
Jak nestoupnou? Tak nejezdí jen singl lidi, jezdí i páry, spolužáci, někdo snad doprovází seniora ne? A na schody si vedle sebe v Japonsku nestoupnou a do vagonu se nechají klíďo natlačit tělo na tělo? Ale jo 45 vteřin je stašná úspora, asi jako když vás před městem předjede pošuk, kterýho potom dojedete na první červené.
Zuzuli tak za komančů se s bezbariérovostí nepočítalo nikde, s kočárkem si nemohla ani do obchodu. To mně tolik nepřekvapuje.
Ale nechápu, proč neudělají výtahy tam, kde to lze celkem snadno. Na butovicích je ta absurdní plošina, přitom nad metrem nic není, žádná budova, metro je hned pod povrchem.
Garfie já jezdím sama, vůbec nevím, jak bych toho druhého použila
Ještě tak při cestě dolů, že by nastoupil první.
Evaeva já taky vždycky jezdila a jezdím sama, akorát jednou jsem vezla pod kočárkem 12 lahví vína, a jak byl těžkej, tak jsem se trochu bála, tak jsem někoho požádala, aby si stoupl před kočárek, kdyby schody náhodou zastavily ![]()
Jinak tam vždycky stojí starší dcera a dělá vopičky na tu mladší. Ono by se mělo jezdit s tím kočárkem tak, že stojíš vždycky pod ním, ale já zas nechci couvat...
Zuzuli tak invalidi nesměli být vůbec vidět a matky s kočárky (asi) seděly doma. Moje máma mi říkala, že neexistovalo, aby s kojeným dítětem někam vyjela mhd. A to dostavování výtahů dneska je docela tristní, kolikrát vyjedu na povrch někde, kde to vůbec neznám ![]()
Nebo na Andělu, tam kolikrát nějaká babička o dvou holích nastoupí na výtah, myslí si, že vyjede na povrch a dostane se do mezipatra, kde musí jít dost daleko na druhý výtah...Vždycky se mě ptají, kde jsou, jestli jsou správně ![]()
Evaeva Asi se ve dvou cítím jistější. :-) Jako já jela na schodech jen párkrát, nemám žádnou velkou zkušenost. Ale třeba sjet ty dlouhé schody do metra mě trochu děsí i bez kočáru, asi nějaká fobie. ![]()
Kan Jasně, nejenzdí jen singl lidi, ale ti si prostě taky stoupnou za sebe. Nevím, v Japonsku je to zvykem, i na chodících pásech, co bývají na letišti, stojí za sebou a nechávají místo na průchod...
Kan i kdyz jedu s partnerem, stojime za sebou
ja jsem o dost mensi, tak se to aspon na chvili dorovna:-P kdyz jsem sama a mam zdravy nohy, nevidim duvod abych stala na schodech nebo tech jezdicich plosinach, to je pro invalidy nebo naklad. ale jak pise cony, nejvic to resi ti, kterych se to netyka![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.