...no, vždyť. Resp. když člověk funguje bez závislostí (jakéhokoliv druhu), nemusí nic zkoušet. Má vůli nastavenou dobře
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tak to by bylo nebezpečný pro mý okolí. Když nemám černej čaj k snídani, tak koušu
moje droga, kterou si s dovolením nechám... (vlastně i bez dovolení) ![]()
Já taky nejsem žádnej flagelant. Ani za mě nemusí někdo rozhodovat, kdy si co dám resp. teda spíš nedám
To máme Silvestr, tak se musej bouchnout bublinky (který nepiju), pak únor kdy si nemam dát ani pivko, zato se však musím nacpat Raffaellem protože Valentýn... o Velikonocích nabarvit sto vajec a pak nevědět co s nima přičemž za to dostanu výprask a ještě za něj musím poděkovat nejlépe několika panáky... atd. atd. Co kdyby mě radši nechali všichni na pokoji, no ni?! ![]()
Samantha bez černého čaje se nedá začít den![]()
Miru Tak já to vidím jinak, vůlí si může otestovat i ten, který chodí jednou týdně na dvojku bílého do kavárny. A přijdou mi prospěšné i ty postní pokladničky, kam hodíš peníze za to, co sis odepřel, jsou pro děti i dospělé.
Kan a ty peníze jdou kam?
Raduza Myslím, že na charitu.
...hmm, viděla bych to trochu jinak.
Na charitu člověk přispívá, protože chce. Bez ohledu na jakékoliv okolností. Prostě chce, dělá na své možnosti dobro...
Když někdo má pocit, že by měl ze svého života něco na čas vyřadit, něco omezit/potrénovat vůli,
tak férově. Bez pomocných berliček...
Miru Aha, tak já to jako berličku nevidím.
...ale tak jasně, pořád lepší něco, než nic![]()

Suchej unor, měsíc bez sladkosti, pche...zkuste na měsíc vypnout internet, to by byla teprve pevná vůle;-)
otázka, co je internet. Co televize přes internet a Duolingo nebo třeba ta cvičící apka nebo nakup přes rohlik? Můžu odpovídat alespoň na emaily? Se slovenskou rodinou komunikujíli a volám přes WhatsApp.
Dnes už jsme tak provázání, že někteří lidé si bez internetu nepustí ani lux.
continuity Jen práce v čase práce a na pracovní věci, max škola děti;-). Žádnej WhatsApp, žádná televize přes internet, žádný zbytny aplikace:-). Lux bych ti dovolila, otevřít vrata od garáže taky a smitec.
jakože bych měla přestat na měsíc mluvit s rodinou? ![]()
Nene, do toho nejdu. A už vůbec nehodlám přerušovat téměř dvouletou řadu Duolinga.
continuity Ne ,začneš jim volat normálně nebo teda dobře zavoláš přes WhatsApp, abys to teda neplatila, ale žádný jakože nonstop sledování nějaké konverzace;-). Jakoby víš co, já narážím na to, že leckdo řekne, dám měsíc bez alkoholu, dám měsíc bez sladkosti, měsíc bez masa, ale prostě pro někoho to není vůbec žádná výzva vlastně.
Karja no ja to znam z dovolenych kde neni signal:-) je to dost neprakticky, zadna predpoved pocasi, online mapa kde jsi, zadny rozsouzeni kdyz se zacnes hadat o tom kolik let je te herecce
jinak v poho, akorat bych asi musela zacit koukat na televizi kvuli zpravam a to by me hodne michlo
To bys z té nudy začala odebírat tak troje noviny;-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.