Kokoska navíc kvartální alkoholik je pořád alkoholik
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Vraj to ma celkom uspech, ze je percento ľudi, ktorí keď pridu na to, že im to nechyba, tak už nezačnú.
A naopak, keď niekto zistí, že s tym ma problem to vydržať jeden mesiac, tak vie, ze je to nutme riešiť.
slniecko Má to velký úspěch a obliba stoupá, ale to blbečkům nevysvětlíš.
Mě se povedl suchý leden jen tak mimochodem. Porušila jsem teda včera, protože oblíbený gruzínsky kolega, kterého už možná v životě neuvidím, vytáhl na rozloucku výbornou domácí samohonku.
Tak teď nevím jestli se těch 30 dni vůbec počítá ![]()
Jeden z našich manažerů měl suchej leden se třema zolikama. Ale dal si včera na toho vyplytvaneho Jokera jedno malé pivo, takže alkoholik není určitě.
slniecko Jako je fakt, že muž si takhle držel suchej nějakej měsíc a v podstatě semu to přelilo na celý rok. Že přesně zjistil, že bez toho alkoholu je to spíš lepší.
Proč se drží suchej zrovna únor? Protože je nejkratší? ![]()
Já nemám problém měsíc nepít, ale protože se to prostě stane, úmyslně o to neusiluju, takže jde tahle "akce" mimo mě.
slniecko Má to velký úspěch a obliba stoupá, ale to blbečkům nevysvětlíš.
takze kdyz me suchy unor nezajima, jsem blbecek?
Jsem ode dneška prateta malého Erika. ![]()
A jako správný blbeček to oslavím nějakým dobrým vínem.
Pinot Noir Gratuluji.
Vraj to ma celkom uspech, ze je percento ľudi, ktorí keď pridu na to, že im to nechyba, tak už nezačnú.
A naopak, keď niekto zistí, že s tym ma problem to vydržať jeden mesiac, tak vie, ze je to nutme riešiť.
Je to tak. Byla by škoda to shazovat.
Sweet Potato nechci to shazovat, jen si myslim, ze procento uvedomelych nebude nijak vysoke. No ale dobre za kazdeho z nich.
Pinot Noir gratuluju! A dneska jeste muzes slavit bez vycitek, dokonce klidne pretahnout do zitrka!
Kokoska já kvůli vínu výčitky nemám. Akorát když kouknu na stav konta. ![]()
My uz v parte jedeme ctvrtym rokem suchy leden, unor, brezen i duben...ovsem pote je to smrst![]()
ja taky. Mam to podobne jako continuity , drzim leden spis tak mimochodem, ze po Vanocich neni proste dlouho chut na nic. A neprijdou mi tyhlety vyzvy nijak hloupe, telu to jen prospeje.
Pinot Noir Gratulace!![]()
Ja taky "zablbeckuju", manzel ma narozky 1.2., takze suchy unor se u nas nezabydlel. A v lednici uz se chladi cava z Barcelony a tesim se na ni.![]()
Pinot Noir ale to jsou krásné zprávy ![]()
Suchý únor není výzva. Suchý červenec je výzva ![]()
Já mám suchý skoro celý rok, přes léto jsem měla asi tak 8x aperol, pivo ani víno mi nechutná. Přes zimu jsme vypili se se sambem zhruba na půl vajecnak. Jo chutlaly by mi ty různé sladké koktejly nebo ty smetanové likéry, ale vnitřní skrblík je proti, takže si dám raději kolu
. Jo v tom správném věku jsem se pít nenaučila, tak to už nedoženu ![]()
Gatita no jo, když já mám běžně (netěhotná a nekojící) suchých 25 dní do měsíce, tak v tom nevidím žádnou výzvu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.