bublifuk Jenomže v červenci nepodpoříš Suchý únor. To je jako kdybys držela Movember v květnu. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
JankaM Já jsem přes Vanoce vypila tři láhve vína, jakože fakt za 2,5 týdne tři láhve,a sambo mi doma říká ,,ty jo, nepiješ teď nějak moc, vidím tě večer jen s flaškou,,. Jako úplně mi to zhorklo v puse a říkala jsem si, ty vado kdyby tohle třeba řekl třeba někde venku ne, že Karja se nějak rozpila, že ji každej večer vidí s flaškou....:D. Že on jako nevěděl, kdy načínám novou, a že celej ten večer tam stojí v podstatě jedna sklanjcka. Ještě sranda byla, že on mi to dal nějaká vína Vánocům a pak to někdy po novém roce schoval, abych to prej nevypila všechno najednou a že to se hodí třeba pro návštěvy..No to taky kdyby někde řekl, že přede mnou musel schovat láhve:D. Jako my až se jednou budeme soudit o děti, ten ze mě udělá alkoholika razdva a ani si nebude myslet, že kecá!
bublifuk To je hodně velká výzva! Taky mi ten únor přijde jednoduché:D
Kan ten nepodporuju, knír si nechávám narůst celoročně.
Včera jsem na Duolingu musela překládat "nepiju víno". Představa, že bych ve Francii někdy použila tuto větu, mě fakt rozesmála. Duo, nahazuj mi sakra něco užitečnějšího ![]()
No a co jsou platný všechny suchý měsíce, když chlast byl zrovna vyhlášen nehmotným kulturním dědictvím! Od teď se bude do hospody chodit za kulturou. Akorát s tím nehmotným dědictvím nevím nevím, připadá mi náš národ dost hmotný.
Karja
(hlavně by si měl dávat bacha, ať to neříká před holkama. Už vidím, jak to vykládají ve školce)
Evaeva No jasně, že mamka pije každej večer vínko, pak taky že nechodim do práce, že jo...z toho by byl příběh;-)
Lama_z_Lana Treba "Preferuji suche cervene, ktere vino z vaseho regionu mi muzete doporucit?" ![]()
Karja a ze po skole je kazdy den hlida deda s babickou... soudruzka Zubata ti to spocita! ![]()
Kamarádce holčička ve školce vyprávěla, že tatínek chodí doma v maminčiných kalhotkách
To bys z toho vyšla ještě, myslím, celkem dobře
Karja
Kokoska No, v Norsku už bychom je dávno neměli!
Pinot Noir jojo, jak to muž slyšel, chtěl jít na pivo za kulturou
Já jsem přijela ze cvičení, chtěla jsem se jít sprchovat, netvářila jsem se nadšeně, tak si dal plechovku nealko ovocného arguse a bylo po kultuře
.
tina Nám učitelky jednou vyprávěly nějaký příběh, jak tatínek hodil po mamce květináčem. O nás prý říkaly, že se furt milujeme, ale vyprávěly nám to se slzama v očích, tak kdoví jak to bylo;-)
Kokoskajá bych si vystačila s "přines to sem, fešáku" ![]()
francouzsky si pamatuju tak dobry den a dekuji, ale ted pamet vyvrhla "alors vite, garçon!" Ono by to slo ![]()
Edit - oprava pravopisu, to jsem neumela nikdy
Kan A proč je to teda únor? Mě to vážně zajímá.
coralline v GB pry maji suchy leden. Proc u nas vybrali unor, netusim, mozna fakt ze je kratsi?
Pinot Noir no ale kulturni dedictvi je to vareni piva, ne jeho konzumace!
To je spis folklor, sedet v hospode, chlastat a poucene debatovat o vsech problemech sveta, pripadne hledat smysl zivota.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.