Blanka Fakt sněženky?![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kan sněženky už miniimálně týden, i talovíny a sedmikrásky.
brrr No já jsem ta Vysočina sto let za vopicema. :D
Tady má byt vecer ledovka, takže si myslím,že sníh dlouho nevydrží.
Bledule mi nekvetou ani na zaskleném balkoně. Taky je pod nulou už tyden.
Sweet Potato Tady někde je trávnik a tam bydlí sedmikrásky a sněženky. ![]()

KanAspoň jim tam je teploučko
Vlastně nevím, kam to dát, ale ta paní je neuvěřitelná :-). https://www.novinky.cz/clanek/zdravi-kazde-rano-cvici-pet-tibetanu-nejstarsi-ceska-pamatuje-masaryka-i-leteckou-bitvu-40508139#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=abtest275_search_icon_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
brrr Celej den chumelilo, ale taje to, taje. Snad to mimo Phu bude lepší. Mě ty předčasný jara celkem děsí.
andulka01 U nás je -2°C a padají takový krupky, ráno to bude veselý. Ale příroda má nárok, to je jasný.
No ale místo předpovězené ledovky máme tohle

V únoru nema bejt co cítit ve vzduchu jaro, casto je minus 15 a snih. Vzdyt je pulka zimy
Potrefenáhusa Že? Já chci fest zimu. Všude se píše, že se prudce ochladí, že bude mrznout a pak se ukáže, že to znamená, ze bude lehce pod nulou.
Potrefenáhusa však já s tebou naprosto souhlasím. Ale já to jaro prostě cítím. Asi jak řvou ti ptáci. Zajíci se taky určitě už obskakujou nebo jak se tomu u nich říká
Prostě ta příroda už nespí. Ale ať je sníh a mráz, to se vůbec nevylučuje a já to jen uvítám.
brrr Potrefenáhusa akorát to mohlo být naopak, nejdřív mráz a potom nasněžit. Tuhle mokrou srajdu, co napadla v Praze, moc nemusím.
Pinot Noir to jo, starší dítě je na ty boby úplně nažhavený a tady se to fakt nedá
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.