Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Aranel
6610 příspěvků moje polička 16. února 2025 18:14
Reakce na Kan:

Jitka77 No prádle to nepoznávám, ale od ledna pijou pokojovky nějak víc, to pozoruji každý rok při zalévání. 

​Jo, je sušší vzduch podle mě (i v důsledku mrazů), prádlo jsem teď na slunci v zimě sušila několikrát.

Offline Aranel
6610 příspěvků moje polička 16. února 2025 18:16

Dnes

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 16. února 2025 18:19

@Výlet na Borečský vrch v Českém středohoří. Z nitra hory tam stoupá v zimě teplý vzduch. Sněhu byla spousta. A cestou domů nákup ve vinařství JohannW v Třebívlicích. Prostě jeden z těch lepších dní.

Online Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 16. února 2025 18:27

Kokoska ja byla vcera na Sumave a musim rict, ze v Praze je tentokrat snehu vic. I okolo 1000m.n.m byl jen poprasek 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 16. února 2025 19:04

Archivářka tam je to skvělý, hlavně presne v tomhle počasí, kdy je to dobre vidět 

Offline letfenixa
10877 příspěvků moje polička 16. února 2025 19:30

Kokoska nie, len ten holomráz.

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 16. února 2025 20:10

Potrefenáhusa byla jsem tam poprvé, předčilo to moje očekávání! A na mráz jsme s výletem čekali. Máme s mužem pro středohoří slabost.Postupně odškrtáváme zdolané kopce. Ale jde to pomalu - od nás to trvá autem skoro 2 hodiny.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2025 20:32

Aranel to je nádhera

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 16. února 2025 21:27

Archivářka my byli dneska tady, to taky nebylo zlý 

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 16. února 2025 21:29

Potrefenáhusa modrá obloha! U nás celý den mlha.

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 16. února 2025 21:57

Pinot Noir jak jsme jeli po D1 ke Praze, tak byl nad ni videt ten oblak, jeste jsme se hadali, jestli je to mlha nebo smog. Pak nekde pred sjezdem na Ricany se to valelo kolem silnice, fakt asi mlha.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2025 22:15

Pinot Noir ty jo, vážně? Tak to lituju. Taky bylo dneska taky jasno

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 16. února 2025 23:34

Evaeva jo, celý den mlíko.

Nám to teda až tak nevadilo, včera jsme byli venku celý den a dnes jsme vyrazili jen na dopolední bobování, a zbytek dne že strávíme u kamen. No ale i z okna se na modrou oblohu kouká líp, že jo. Nakonec se bobovačka ještě zkrátila, byl to prostě jen led a kopec je dost prudký, nejdřív jezdili po zadku a potom třetí jízda na bobech skončila odřeným čelem a monoklem, tak jsme šli předčasně domů. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2025 23:38

Pinot Noir u nás bylo modro, dokonce i sněhu máme víc. Ale bobuje jen mimino, kluci se venku spíš tak plácají, ale jsou spokojení

A přesně. I když jsem doma, jsem radši, když je venku hezky 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 17. února 2025 06:33

Potrefenáhusa Berkeley je Berkeley jó strejček Sam to nejsou Louny, Louny já znám

Musely jsme se minout Ze středohoří jezdíme domů směrem na Žatec a Kralovice a v Lounech musí být zastávka. Muž tam do 4 let žil a pohled na Ranou, která tam leží v krajině jak obří dinosaurus, je jeden z jeho formativních zážitků.

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 17. února 2025 07:16

Pinot Noir 

my už v neděli ani sáňkovat nebyli, už v sobotu to byla ledová plotna s travnatým dojezdem a jezdilo se po tom blbě. Ale ty tři dny předtím to byla paráda. Až jsem z toho měla v sobotu večer skoro svalovou horečku, tahat tři odpoledne několik hodin 15+ kilo do kopce

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 17. února 2025 12:33

Archivářka tam je to panorama fakt úplně magicky. Obří dinosaurus je úplně presnej popis 

my tam včera stihli výstavu o nejstarších gotických kostelech na Lounsku, akorát teda s našima detma už to přestává jít, naštěstí jsme tam byli sami a měli tam topeni, ktery foukalo vzduch, tak u toho chvíli vydržely klečet chtela jsem jeste nakouknout do galerie Benedikta Rejta, ale to jsme vzdali, starší byla uz hodne protivna a pak vylezla vecer doma z auta s horečkou

Offline Tabea
8103 příspěvků moje polička 17. února 2025 21:55

Archivářka Raná a Oblík. Taky jsem tam svého času jezdila.  

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 18. února 2025 09:14

Každý den kousek radosti je účet na X Trail_Cams (s modrou fajfkou) - zvřejňuje záběry z fotopastí celého světa.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 18. února 2025 14:10

dzizisketa já si nejdřív říkala, proč fotopast fotí zasněženou větev, až pak