Jitka77 pocit, že již brzy a světlo, mi přijde na úmoru jediný k přežití, pro mě trvá každoročně několik měsíců, je to pošmournej, šedivej měsíc, i přes to pozdější stmíváni, ještě mívám každej rok dost desnou rýmu (letos už doufám za sebou), optimisticky mi to připadá až v březnu, to mi přijde teprv pravý předjaří, taloviny mi nestačí, chci krokusy a podobně. i když s tím oteplováním se to bude asi postupně posouvat. Driv bejvaly v únoru běžněi v Praze ty patnactistupnovy mrazy a pak to slo spis pomalejc, ne rovnou do kratasu a sandalu jako loni (je to bezva, ale budi to ve mne trochu enviromentalni tíseň a strach, ze vsechno jeste zmrzne, jako loni, kdy nam zmrzly vsechny ovocny stromy v kvetu.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Potrefenáhusa já mám pocit (ale možná je to jen pocit
), že po novém roce je víc slunečných dní, kdy není ta šedá deka, než před slunovratem.
V roce 2018 v Praze v půlce března mrzlo tak, že jsem se s miminem bála chodit ven, přes den bylo asi -12. Pak následovalo nejhorší léto v mém životě, od dubna do října bylo 35 a pršelo tak 2x
Evaeva Když existuje "pocitová teplota", co by ne pocitové roční období!
Máti vždycky tvrdila, že po novém roce líp schne prádlo.
Jitka77 to víš že existuje
Ten pocit je ostatně to nejdůležitější
Jitka77 No prádle to nepoznávám, ale od ledna pijou pokojovky nějak víc, to pozoruji každý rok při zalévání.
Tenhle vikend jsem si uzila takovou tu spravnou zimu, vcera snezilo, dneska modro, rano v 7 bylo -10, pak dopoledne na slunci uz jen -3, docela to uz hreje.

Kokoska to vypadá jako idylka, kde to je?
Mrs.Robinson Nove Mesto na Morave
Kokoska V kolik si to fotila? Ani to nevypadá, že by tam bylo dost lidi;-)
Karja asi v pul desaty. Moc lidi v tu chvili nebylo, ale prijizdeli, kolem pul 11 uz byla fronta na vlek tak na 10 minut. My tam byli hned od osmi, v 11 uz jsme jeli domu.
Kokoska To je chytrý!
Karja muz tam jezdi od Noveho roku kazdy vikend, tak uz ma ty casy vypozorovane. V patek a v sobotu jsme tam byli odpoledne asi od tri, to uz dost lidi odchazi, co tam jsou treba s detma od dopoledne. Pak po 6 uz zase jezdi lidi na vecerni lyzovani.
Kokoska Jj, no my tam máme kousek tchyni, takže teoreticky tam na ten svah jezdíme už 6 let:D. Ale před dětmi jsme tam byli párkrát. Třeba tu teorii promenime v praxi jednou, pošlu tam deti na jarnaky, budou je vozit do skolicky lyžování a nazdar:D. Takhle nějak jsem si to představovala kdysi:D
Karja ja tam jedu zitra znovu, s dcerou a detma na tyden. Honzika jsme do te skolicky prihlasili na 3 lekce, jsem zvedava, jak to vezme. Moznosti jsou od "libi" po "nenavidim a nikdy lyzovat nebudu". Zatim pry je odhodlany to zkusit. Ta sjezdovka je cela takova cvicna louka, akorat tak pro me ![]()
Kokoska Pro mě taky:D.
Kokoska já ani nevěděla, že tam je sjezdovka
Ale pro děti to bude super. Tenhle týden to vypadá, že bude jeden z nejlepších, co se týká zimních sportů. Má být krásně a sníh taky je. Syn jede na lyžák, tak akorát doufám, že nezmrzne. (Já jsem teda snad nezažila, že by mu byla zima)
Evaeva on se pohybem zahreje a na slunicku bylo fakt prijemne.
Kokoska jojo, taky si myslím
Kokoska bože, sneh!
letfenixa u vas neni? Doma (na JV okraji Prahy) se drzi, zahradu mame bilou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.