Pinot Noir mráz byl, alespoň u nás, jen se teď oteplilo s tím sněžením. To je dost běžné. Mohlo by teď přituhnout.
Mně jediné na tom štve, že zrovna odjíždíme.
Pinot Noir mráz byl, alespoň u nás, jen se teď oteplilo s tím sněžením. To je dost běžné. Mohlo by teď přituhnout.
Mně jediné na tom štve, že zrovna odjíždíme.
continuity u nás je teda už pár dní nad nulou, max půl stupně pod.
Pinot Noir aha, u nás mrzne každou noc, ráno je -3, -5.
Potrefenáhusa My jsme letos udělali fakt objev, že jezdíme na ten kopec o pět km dál. Nechápu, že nás to nenapadlo dřív, jsme tím nahnali asi 4 odpoledne na bobech navíc. U vás to asi nenajdete, ale tohle je paráda, je to výš a schované v lesích, takže když napadne, tak to tam drží.
U nás byla ráno ledovka poměrně dost, jako fakt počasí, že by psa nevyhnal. jelikož jsme oba dva nemocní, tak jsme dopravovali ráno děti autem, sambo to vzal na sebe a škrabal led z auta a děti, že mi tatka ulomil škrabku. Říkám, OK. pak přijde v 8 sambo a on to pojmenoval jako stěrač, že mi ulomil stěrač a mám si koupit novej, že ted to jako stírá blbě. Třikrát to slovo použil. A já si říkám, ty vole, jak mi jako může s ledovým klidem říkat, že mám zlomenej stěrač a ani se nesnaží zajistit novej?! Naštěstí se to vyjasnilo aniž bych vyletěla:D
Karja my tu poměrně vysokej kopec mame, ale ma závratných asi 260 m nm, takze kdyz neni snih u nas, tak tam taky ne ![]()
V únoru nema bejt co cítit ve vzduchu jaro, casto je minus 15 a snih. Vzdyt je pulka zimy
![]()
![]()
Karja Uf... no... ale když teď tak sněží... určitě jste zrovna vyndali lopatu... ![]()
Aranel Ja jsem mu koupila rýč k narozeninám. Viš zas abych si neudělala pak takovou škodu, tak to bude takhle využity na dvakrát.
To, že se zvířata páří, přeci neznamená, že už je jaro. Taková vysoká má říji v pozdním létě. Na jaře se narodí mladé, což je v případě těch zajíců tak za měsíc a půl. To akorát vyjde na to jaro.
continuityvšak já taky psala, že cítím jaro ve vzduchu, ne, že je jaro. Já jsem fakt ráda, že mrzne a je sníh. A přesto mám super předjarní pocit.
SunEclipse díky ![]()
Západ slunce na Marsu

continuity Hustý.
Pinot Noir jé....asi so to uz niekedy videla a považovala za nejaký druh záružlia.
A prave som si vygooglila, že česky je to Talovín a slovensky Tavolín ![]()
Růže a pralinka od kolegy pro všechny ženy v budově
každoročně.
andulka01 Jakože vás všechny miluje? To je ale velký harém ![]()
Samantha všechny nerozdílně ![]()
Pinot Noir jé....asi so to uz niekedy videla a považovala za nejaký druh záružlia.
A prave som si vygooglila, že česky je to Talovín a slovensky Tavolín
A jak je slovensky tavolník?
Sweet Potato a tavola?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.