dám je i sem
. naše nová morčátka

dám je i sem
. naše nová morčátka

Mulen To jsou ale micani a každý jinou barvu!
Mulen Ňuňuňu
Sweet Potato Kan Mha
A jak to leze do peněz. Zjistila jsem, že máme malou klec, chci pořídit větší, ale nová práce, míň peněz, tak to kluci budou muset ještě chvíli vydržet.
Mulen ti jsou ![]()
A u morčat se dva kluci spolu snesou?
Raduza Jasně, měli jsme teď čtyři roky dva morčecí bráchy a žili si spokojeně. Občas se teda pohádali, ale bylo to jen "slovně". Určitě jim bylo líp ve dvou, než teď tomu jednomu, co bráchu přežil.
Raduza jsou spolu odmalinka, takze jo. Aspon chovatelka to tvrdila.
Predtim jsme meli dva brachy, to bylo v pohode. Tihle brachove ale nejsou.
brrr cetla jsem, ze by se tomu prezivsimu mel pořídit kamarad. My to tenkrat neudelali, tak nevim, jestli to byla chyba..
Archivářka Tak to jsi moje krevní skupina. Já se ve středohoří narodila (Litoměřice) a teď tam děláme výlety.
dzizisketa Dík za tip. A hele, liška ![]()
Potrefenáhusa Berkeley je Berkeley jó strejček Sam to nejsou Louny, Louny já znám
Musely jsme se minout
Ze středohoří jezdíme domů směrem na Žatec a Kralovice a v Lounech musí být zastávka. Muž tam do 4 let žil a pohled na Ranou, která tam leží v krajině jak obří dinosaurus, je jeden z jeho formativních zážitků.
Já jsem v Litoměřicích z okna koukala na Házmburk.
Mulen No a ti kamarádi by měli být rovnou dva, protože přeživší už je starej a až odejde, aby ten kamarád nebyl sám...aneb jak si vyrobit hlodavčí perpetuum mobile. ![]()
Sweet Potato Mulen A tomu perpetu mobile se chci vyhnout, kor kdyz už morčata u nás nikoho nezajímají. Chtěla jsem ho dát zpátky ke kámošce k jeho otci, protože zrovna umřela i matka rodu, ale kamarádka se netvářila nadšeně, protože mají poslední várku mladých. No, uvidíme.
Marbuša Házmburk je naše zpodobnění Větrova z Pána prstenů. Když ještě neexistovaly filmy.
Sweet Potato presne tohle me napadlo ![]()
Nasel se balik se svetrem od mamy!
Sice ho vratili mame, takze svetr jeste nemam, ale neni ztracen! Mesic a pul se nekde povaloval.
Friga na parádu ![]()
Friga Super! Ten bude hřát 2× tolik.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.