V sobotu jsem uklouzla na horním schodě do sklepa a ve vteřině byla v mezipatře. Ne, nespletla jsem si vlákno
. Muselo při mě stát pár andělů, protože kromě dvou obřích modřin se mi nic nestalo. Ani ty okurky jsem nerozbila
.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Makara jeste ze tak, kaskaderko!
Makara Já jsem šla z pátku na sobotu ve dvě v noci zkontrolovat nabíjení elektrokola do sklepa a stoupla jsem do prázdna. Já si totiž v noci zasadně nerožínám.
Kan a dobrý? Z přebývajícího nebo chybějícího schodu bývají pěkné zlomeniny kotníku nebo zánártnich kůstek.
Makara Jo, vybalancovala jsem to, trošku jsem šla do kolen, ale mám štěstí, že se pližím při zdi.
Kan Já byla s dětma na bruslích a on je kolem toho kluziště takový jako schůdek, tak se mi taky podařilo stoupnout do prázdna. Dvakrát za sebou během asi dvaceti minut. Ale naštěstí jediné, co bylo pošramocené byla moje důstojnost. A na ledě jsem sebou nesekla ani jednou ;o)
Kokoska na kaskadéry jsem si vzpomněla, jak jsem se vzpamatovala z toho šoku
. Jak to dělají, že hned vyskočí a běží dál? Já tam pár minut seděla, skenovala kosti a přemýšlela, jestli můžu zkusit vstát. A taky Bond nikdy nemá žádný modřiny!
Makara kdysi jsem byla v zime na navsteve u sveho tehdejsiho mileho, venku u dveri 4 schody, v noci hezky namrzly uplne pruhlednou vrstvickou ledu. Sli jsme ven, ja stoupla na prvni schod a letela. Pry to vypadalo jak zpomaleny zaber, takova pekna rotace a dopad
Nastesti se mi nic nestalo, nasi nevedeli, ze jsem za nim jela, mela jsem byt na koleji a ucit se na zkousku.
Včera jsem byla v divadle! Na Gazdě a robě ve Švanďáku, pokud byste rádi do divadla a nevíte nač, tak tohle rozhodně doporučuju!
A je to bez přestávky, takže odpadá dilema záchod vs. chlebíček, nemusíte si brát ani salát v krabičce do kabelky.
V sobotu jsem uklouzla na horním schodě do sklepa a ve vteřině byla v mezipatře. Ne, nespletla jsem si vlákno
. Muselo při mě stát pár andělů, protože kromě dvou obřích modřin se mi nic nestalo. Ani ty okurky jsem nerozbila
.
Keďže sa vám nič vážnejšieho nestalo, tak sa smejem, a pripomenula ste mi dávny kreslený Jiránkov vtip . Muž nesie plato vajíčok , z jeho postoje je zrejmé, že se potácí , a v popisku je .... á sakra, zemětřesení ! A právě když nesu vajhíčka !
Dnes mám šťastný den, domlouvala jsem v práci další fungování s mým Neštěstím a šlo to mimořádně dobře, náš společný šéf mi hodně naslouchal. Neštěstí se dokáže ztrapnit i před ním, což jsem úplně nečekala, stačilo být chvíli ticho. ![]()
A přijali mi přednášku na velkou konferenci, dost jsem o to stála. ![]()
Akorát jsem lezla do postele a teď z toho asi neusnu.
continuity gratuluji![]()
continuity Paráda! Tak ať to jede na této vlně dál!
continuity Paráda, gratuluju! ![]()
continuity to zní moc dobře ![]()
continuity Gratuluji!
continuity gratuluji!
Není tady vlákno, co vás dojalo, ale dnes mi psala ségra, včera měl náš táta 14 výročí, že byly s mámou na hřbitově a tam už hořely dvě cizí svíčky...a odpoledne jim volal tátův nejlepší kamarád (nijak se nestýkáme), že tam byl a že od tátovy smrti je ho jenom půlka. ![]()
Garfie Oh.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.