barbucha tak to bylo velký ![]()
Též se hlásím k cynikum co z toho zaslzeli. ![]()
barbucha tak to bylo velký ![]()
Též se hlásím k cynikum co z toho zaslzeli. ![]()
barbucha teda zritelnice je ale moc krasna holka! A taky moc prima, podle toho, co pises. Je fajn, ze jste si to tak krasne uzili, tak to ma byt! At se ji dari i dal ![]()
Dik holky!
Byl to fakt jeden z nejhezcich dnu myho zivota ![]()
A pak ze studeny Severani... vsichni se radovali jak haranti v cukrarne, stary i mlady ![]()
barbucha Jsem dojata, tvým popisem atmosféry i fotodokumentací. Muselo to být úžasné
.
barbucha krasne se vam to vydarilo a zritelnice je kost
AprilTwelve Skvělé. Moc grstuluju.
dzizisketa Juu, kde to je?
barbucha Jak se to.. Já nebrečim, ty brečíš![]()
![]()
Sweet Potato děkuju
continuity právě že zřejmě ten alternátor odešel, tak baterka nedobíjela. Nebo klinak. Uvidím v pondělí.
edit: ja samozřejmě neuvidím nic! Uslyším, co uvidí automechanik ![]()
Jsem doma, na stole chlebíčky, koláčky a moje oblíbené vánoční cukroví, v mrazáku Haagen Dazs slaný karamel, v ledničce prosecco a jahody, děti na poštáři čokoládu...musím říct, moje rodina je vážně super
a zvlášť po tom, co tady někdy čtu, si toho opravdu vážím.
Garfie vitej a uzij si to! Jste tu na cele prazdniny?
Garfie
a tak to má byť
Kokoska Jsme, vracíme se až pár dní před začátkem školy! :-)
Garfie vítej doma!
Garfie Je, užijte si to tady!
Garfie vítej a užívej!
Garfie Krásné léto doma ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.