Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 13. června 2025 17:06

Pinot Noir Tak Betty Catherinne 

moc děkuju,  mám fakt radost

Offline RoSa
10159 příspěvků moje polička 13. června 2025 17:17

rasaNori Kan hele parkuju na ulici před barákem (zabírám ten sociální prostor všech, ó hrůzo!), poctivě zamykám a najeto mám tak třicet tis.?

na baterie záruka neni, to je jak u notebooku... čert vem prachy, to neřešim, ale prej tyhle nový baterie umřou uplně bez varování, jakože z čistýho nebe, žádná fáze "slabá baterka"

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. června 2025 17:30

RoSa Fakt jo. Oni rozlišují u té autobaterie životnost a běžné opotřebení. Tvl, to jsou služby tohle to. 

Offline RoSa
10159 příspěvků moje polička 13. června 2025 17:36

Kan no já jsem šťastná za tu asistenci k autu, to je fakt luxusní služba! (už jsem si teda vyzkoušela i tu k domácnosti, ti jsou taky fajn)... vůbec nevim, co bych bez nich dělala... tak už hasim ten polední štres sklenkou prosecca - počkám s jízdou, až bude po pátku třináctého

Offline Makara
3640 příspěvků moje polička 13. června 2025 22:47

RoSa 

já se teda i svezla. Ikonka baterie a červená  hláška "okamžitě servis"!

Offline Kokoska
34904 příspěvků moje polička 14. června 2025 00:54

Makara ja jsem v zime jeste do servisu dojela. Predtim to muzovi neslo nastartovat 150 km od Prahy, nejak to teda nakonec zprovoznil a prijel domu. Mysleli jsme, ze ma spatnou baterii v klici, svitit to zacalo az kdyz jsme pouzili druhy klic. Ono to teda nehlasilo primo baterii, ale nutnou diagnostiku, coz vetsinou byva neco s elektrikou. Takze mi baterii vymenili a kdyz jsem s autem ze servisu chtela odjet, objevila se nejaka hlaska o ztrate kontaktu s centrem pomoci ci co a museli mi menit baterku nekde pod krytem stropu, ta pry vzdycky zdechne bez varovani.

Online Janulik03
20243 příspěvků moje polička 14. června 2025 07:41

Ranná prechádzka, to je toľko vône

Offline Makara
3640 příspěvků moje polička 14. června 2025 08:24

Kokoska ta hláška pro diagnostiku je nejspíš žlutá, s tou se dá dojet. Červená mě vyděsila a telefonát s "dvorním" automechanikem utvrdil, že to není dobrý nápad jet dál. Napřed by prý přestala svítit světla a pak by nesla elektrika do dalších systémů. Takový posilovač řízení je dost užitečný.

Offline RoSa
10159 příspěvků moje polička 14. června 2025 08:33

Makara haha, tak s touhle variantou jsem taky počítala! ale doufala, že to pořešej na místě, což se naštěstí nakonec vyplnilo... hele já měla auto narvaný kuframa, taškama, a vzadu čtyřicetikilovej pes! s operátorkou jsem řešila, co by kdyby, jestli mi ho vezmou do kabiny - prej podle řidiče odtahovky, spíš je pravidlo nechat psa v autě na korbě... no to bych asi nepřežila a šla si tam sednout k němu...

jo a ta baterka odešla fakt bez varování, žádný komplikace při posledním startování, žádný světýlka varovný, nic! prostě Erwín nenastartoval... 

Offline continuity
43048 příspěvků moje polička 14. června 2025 10:29

Makara to más elektroauto nebo proč ti to řekl?

Protože spalovaci auto si elektřinu normálně vyrobí alternátorem, když ho uz nahodis a vybitou baterku, která není kapacitně po smrti dobije (jsou na ten účel dokonce startovací kabely). 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. června 2025 10:52

continuity Gelovou baterií? Táta ji má v invalidním vozíku a musel si k tomu pořídit spec. dobíjení. Tu gelovou asi kabely bych neriskovala, kvůli přebití.  Bože to je doba, nic nevydrží, všechno na jedno použití.

Offline Kokoska
34904 příspěvků moje polička 14. června 2025 12:00

Makara jo tak to jo, to bylo neco horsiho. To jsou problemy tech aut nabitych elektronikou.

Online dzizisketa
8957 příspěvků moje polička 14. června 2025 16:44

Avizovaný otisk psí tlapky na barokní dlaždici.

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 14. června 2025 16:56

dzizisketa To je super.

Offline notna
9430 příspěvků moje polička 14. června 2025 17:26

dzizisketa To je dobry!

Offline barbucha blogger
35819 příspěvků moje polička 14. června 2025 23:38

Mame to za sebou, slava bohu na vysostech! Teda zritelnice ma za sebou ten gympl a my snad uz posledni oslavu Rodiny se snad domluvily a kazdej den je nejaka party... my nastesti zacali jako prvni a ted uz jen obchazim jiny. Snad pulka Stockholmu slavi ze aplegri konecne prolezli...

Ale co me krome uspesnyho dokonceni skoly potesilo nadmiru... ze jsme prijeli ke skole v posledni pikosekunde, kdy se uz haranti houfovali na nastup na podium... nacez se z houfu podivne postrojenejch i zmalovanejch strasidylek oddelilo jedno a s radostnym vykrikem "babi! babi!" se mi vrhlo kolem krku na zbytek rodiny nehlede. A podruhy jsem zaslzela, kdyz na tom podiu zritelnice vystoupila zahalena v ceskou vlajku Jako znate me... ale mela jsem fakt dost!

Myslim ze jsme meli i nejhezci transparent

i zritelnici se zjevne libil

a nakonec me vubec potesila ta vseobecna nelicena radost jak rodicu tak i tech harantu (zde na korbe nakladaku pred spanilou jizdou mestem)

super den to byl a ty dalsi taky.

Jezis dneska jsem dokonce tancila sirtaki!! (jeden z hrdych otcu je Rek )

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 15. června 2025 00:23

barbucha To je hezky

Ja jsem starej cynik, ale tohle mi az vehnalo slzy do oci!

A ta vlajka

Offline Miru
16768 příspěvků moje polička 15. června 2025 04:40
Online Janulik03
20243 příspěvků moje polička 15. června 2025 05:53

barbuchanádherný deň, vidieť tam radosť a z teba hrdosť . Je to pekný zvyk, teším sa s tebou.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. června 2025 07:25

barbucha To je strašně moc pěkné. Přeji to radost!