Pinot Noir Tak Betty Catherinne
moc děkuju, mám fakt radost
Pinot Noir Tak Betty Catherinne
moc děkuju, mám fakt radost
rasaNori Kan hele parkuju na ulici před barákem (zabírám ten sociální prostor všech, ó hrůzo!), poctivě zamykám a najeto mám tak třicet tis.?
na baterie záruka neni, to je jak u notebooku... čert vem prachy, to neřešim, ale prej tyhle nový baterie umřou uplně bez varování, jakože z čistýho nebe, žádná fáze "slabá baterka"
RoSa Fakt jo. Oni rozlišují u té autobaterie životnost a běžné opotřebení. Tvl, to jsou služby tohle to.
Kan no já jsem šťastná za tu asistenci k autu, to je fakt luxusní služba! (už jsem si teda vyzkoušela i tu k domácnosti, ti jsou taky fajn)... vůbec nevim, co bych bez nich dělala... tak už hasim ten polední štres sklenkou prosecca - počkám s jízdou, až bude po pátku třináctého ![]()
já se teda i svezla. Ikonka baterie a červená hláška "okamžitě servis"!![]()
Makara ja jsem v zime jeste do servisu dojela. Predtim to muzovi neslo nastartovat 150 km od Prahy, nejak to teda nakonec zprovoznil a prijel domu. Mysleli jsme, ze ma spatnou baterii v klici, svitit to zacalo az kdyz jsme pouzili druhy klic. Ono to teda nehlasilo primo baterii, ale nutnou diagnostiku, coz vetsinou byva neco s elektrikou. Takze mi baterii vymenili a kdyz jsem s autem ze servisu chtela odjet, objevila se nejaka hlaska o ztrate kontaktu s centrem pomoci ci co a museli mi menit baterku nekde pod krytem stropu, ta pry vzdycky zdechne bez varovani.
Ranná prechádzka, to je toľko vône ![]()

Kokoska ta hláška pro diagnostiku je nejspíš žlutá, s tou se dá dojet. Červená mě vyděsila a telefonát s "dvorním" automechanikem utvrdil, že to není dobrý nápad jet dál. Napřed by prý přestala svítit světla a pak by nesla elektrika do dalších systémů. Takový posilovač řízení je dost užitečný
.
Makara haha, tak s touhle variantou jsem taky počítala! ale doufala, že to pořešej na místě, což se naštěstí nakonec vyplnilo... hele já měla auto narvaný kuframa, taškama, a vzadu čtyřicetikilovej pes! s operátorkou jsem řešila, co by kdyby, jestli mi ho vezmou do kabiny - prej podle řidiče odtahovky, spíš je pravidlo nechat psa v autě na korbě... no to bych asi nepřežila a šla si tam sednout k němu...
jo a ta baterka odešla fakt bez varování, žádný komplikace při posledním startování, žádný světýlka varovný, nic! prostě Erwín nenastartoval...
Makara to más elektroauto nebo proč ti to řekl?
Protože spalovaci auto si elektřinu normálně vyrobí alternátorem, když ho uz nahodis a vybitou baterku, která není kapacitně po smrti dobije (jsou na ten účel dokonce startovací kabely).
continuity Gelovou baterií? Táta ji má v invalidním vozíku a musel si k tomu pořídit spec. dobíjení. Tu gelovou asi kabely bych neriskovala, kvůli přebití. Bože to je doba, nic nevydrží, všechno na jedno použití.
Makara jo tak to jo, to bylo neco horsiho. To jsou problemy tech aut nabitych elektronikou.
Avizovaný otisk psí tlapky na barokní dlaždici.

dzizisketa To je super.
dzizisketa To je dobry!
Mame to za sebou, slava bohu na vysostech! Teda zritelnice ma za sebou ten gympl a my snad uz posledni oslavu
Rodiny se snad domluvily a kazdej den je nejaka party... my nastesti zacali jako prvni a ted uz jen obchazim jiny. Snad pulka Stockholmu slavi ze aplegri konecne prolezli...
Ale co me krome uspesnyho dokonceni skoly potesilo nadmiru... ze jsme prijeli ke skole v posledni pikosekunde, kdy se uz haranti houfovali na nastup na podium... nacez se z houfu podivne postrojenejch i zmalovanejch strasidylek oddelilo jedno a s radostnym vykrikem "babi! babi!" se mi vrhlo kolem krku
na zbytek rodiny nehlede. A podruhy jsem zaslzela, kdyz na tom podiu zritelnice vystoupila zahalena v ceskou vlajku
Jako znate me... ale mela jsem fakt dost!
Myslim ze jsme meli i nejhezci transparent

i zritelnici se zjevne libil

a nakonec me vubec potesila ta vseobecna nelicena radost jak rodicu tak i tech harantu (zde na korbe nakladaku pred spanilou jizdou mestem)

super den to byl a ty dalsi taky.
Jezis dneska jsem dokonce tancila sirtaki!! (jeden z hrdych otcu je Rek
)
barbuchanádherný deň, vidieť tam radosť a z teba hrdosť
. Je to pekný zvyk, teším sa s tebou.
barbucha To je strašně moc pěkné. Přeji to radost!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.