Garfievítej doma!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfie slza mi ukapla ![]()
Garfie vitajte doma!
My jsme rodinně absolvovali Rock for people. Jak řekl muž, snad jsme tu výchovu neposrali až tak moc, když s námi 16 leté dítě chce jít na rockový festival.
Pobavilo mě hlavně konstatování, že matka je geront, protože není fanda trashmetalu. Vlastně si hudebně nemůžu na vkus dětí moc stěžovat (až na Linkace samozřejmě protože nahradit kytary hip-hopem je pro mě slepá hudebni ulička) trolila jsem jen trochu, aby řeč nestála, potomci musí mít možnost revolty.
Jinak opravdu parádní počasí, bydleli jsme u vody, takže ani to vedro nám tolik nevadilo. A dost mně zaskočilo dítě, které bylo ochotno si vysedět dvě hodiny před pódiem, aby mohla stát v kotli.
No podtrženo sečteno, užili jsme si to moc. Jeden z highlightu byl samozřejmě Daniel Stach. ![]()
P.s.: Guns and Roses se fakt vyhněte.

continuity Je, to musel být stmelující rodinný zážitek
Pekny prazdniny preju!!
Garfie Vítej na rodné hroudě! ![]()
Muz ma pravdu, je vzdycky fajn kdyz se omladina uvoli ke styku s gerontama beze strachu, ze ji udelaji vostudu ![]()
Děkuju všem! Navzdory předsevzení, že budu jíst prakticky výhradně ovoce a zeleninu, už jsem zvládla i svíčkovou u maminky! ![]()
Garfie svíčková je samá zelenina!
Tabea To furt říká i můj muž! ![]()
Garfie tak ještě řízek, guláš a bramboráky...
Vítej doma
Catherinne
A pak snad konečně dojde i na meloun!
continuity To muselo být super.
continuity no teda, to muselo být super! ![]()
brrr Sweet Potato andulka01 byla to paráda, nebyla jsem na festaku 18 let!
continuity Závidím. Naše dítě už začalo chodit s kamaradkama. Je mi to lito a říkám si, ze jsme ji měli sebou tahat častěji a dřív.
Garfie
nechystáš se na nějaký červencový výlet do Brna/Prahy?![]()
Čas čerešní ![]()

Janulik03 to je hezka holcicka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.