Kokoska povedala som, že každé dieťa musí vedieť loziť po stromoch
, ona povedala, že musí trénovať, aby mohla skočiť z lietadla ako babinka ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Luna Na pražská data nemůžu, ale nějaký mimo bych zvládla. :-)
A Brno záleží na termínu, scházíte se ještě vůbec? Vlákno vypadá mrtvě...
barbucha To muselo být super :-). A Zřítelnice je krásná :-).
continuity Ja letos RfP vynechala, ale rodinu tam zastupoval synovec, tak jsem to měla z první ruky :-). Proto mě překvapilo, že jsi psala, Guns and Roses se vyhněte. Nelíbilo se ti to?
999všechno vlastně super, Slash skvěly, Duff výborný, ten nový bubeník zlatý, akorát Axlovi chybí tak 3/4 oktávy mezi falzetem a těmi nižšími tony. Některé kusy snad mohli radši přeskočit nebo je zahrát instrumentálně. Něco je v nových aranžmá posunuté níž, to docela šlo.
Celá skupina mu pomáhala sec mohla, I ta nová vokalistka, ale bez zpěváka tento typ hudby fakt nefunguje. Alespoň pro mne.
Mnohem víc se mi líbily Pistole, když už jsme u těch staříků. sice se jim vytýká, že už to dávno není revoltující punk, ale hudebně to fungovalo na výbornou.
Ale aby to tady nevypadalo, že jsem totálně uvázla v dětství. :D Moje highlighty byly Avenged Sevenfold a Skillet.
continuity Aha, já je sleduju po celou jejich kariéru a to, že má Axl problém s hlasem, je takový kolorit :-). I v době největší slávy se mu to stávalo. S jeho životním stylem a teď už i věkem se to dá čekat. Prostě se chodí na Gány a čeká se, jestli bude forma.
Já zažila asi před 20 lety jeho pražský koncert, kdy ho už publikum vyvolávalo na podium a on teprve sedal v Londýně do letadla. Zpoždění několik hodin, přiletěl, zpíval úplně na h...o, tak dával prostor sólům členů kapely... Ale koupila jsem si na ně lístky znovu, protože když mu to sedlo, byl fenomenální.
Aha, no tohle už bude setrvalý stav řekla bych.
Janulik03 to mate pravdu obe! Ted musis byt pro deti superhrdina :)
Kokoska povedala som, že každé dieťa musí vedieť loziť po stromoch
, ona povedala, že musí trénovať, aby mohla skočiť z lietadla ako babinka
To je pekny! Babinka je vzor! ![]()
barbuchamoc gratuluju, musel to být krásný zážitek a zřítelnice je fakt krásná..!
Janulik03 jsi dobrá..! Nedivila bych se, kdyby vnučce babičku skákající z letadla ve školce nevěřili.. ![]()
Garfie vítej a užij pobyt doma..! Kdyby tvé cesty zamířily okolo Brna, tak musíš dát vědět! Sraz by se určitě domyslel, případně výjezdní zasedání Olomouc, co říkáš Luna ?
Dneska jsem nechala otevřené vchodové dveře. Jsem doma třetí den a stalo se to už podruhé!
(tentokrát to teda byl někdo z potomků). Co mě ovšem potěšilo je, že nejen že nic nezmizelo, ale naopak přibylo, na chodbě mi nechal pan DPD balíček....asi si myslel, že jsem nechala otevřeno kvůli němu. ![]()
Pavlena
To zní nadějně!
Diky, zazitek ukladam do zlateho fondu ![]()
Garfie Pavlena vloni bylo vyjezdni zasedani moc fajn, klidne bych si to zopakovala!
iá iá![]()
Pavlena Olomouc miluju, pokud budu moct, tak se pridam.![]()
![]()
Janulik03Kde je to miminko? ![]()
No jestli se rýsuje Olomouc, tak to by pro mě bylo velmi pohodlné!
Ale dojedu i do toho Brna, kdyby na to došlo. A Praha je v pořadí!
Garfie Já se taky hlásím!
Sweet Potato no veru, veľká je, do školy už ide ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články