Garfie prosimtě, Číňanky budou za tvoji AJ vděčné![]()
A večírek do dalšího večera? Ty se nezdáš![]()
Garfie prosimtě, Číňanky budou za tvoji AJ vděčné![]()
A večírek do dalšího večera? Ty se nezdáš![]()
Dcera si usila saty! Rucne! Sici stroj sice ma, ale u rucniho siti relaxuje. Fascinuje me ta trpelivost. A vyrobila si sama i strih. Proste ma saty presne podle svych predstav.

Emerald krásna práce, tuším precizní šití . Obdivuji.
Tak Betty
Jeden steh jako druhy... vsechno na milimetry.
Emerald wow tak to je husty! A moc ji slusej![]()
Emerald dcera je moc sikovna a kreativni
Ja siju skoro 20 let, ale kdyz mam neco stehovat v ruce, tak se mi extra nechce, takze sit cele saty, tak to respekt.
Emerald wow, nádhera!
Emerald to jsou krasne saty! Dcera je sikovna!
Emerald Teda wow! Nádhera
Emerald Ty jo, jak dlouho to šila?
Emerald dcera je obdivuhodná! ![]()
Emerald tak to je paráda, krasne šaty, obdivuju tu trpělivost. A taky by mě zajímalo jak dlouho je šila.
Emerald nemám slov ![]()
Raduza brrr Priznam se, ze nevim. Bylo to na etapy. Zacala nekdy v druhe polovine cervna, pak ale jela s partou na tyden do Italie, hned na to jsme leteli na skoro dva tydny do Recka, kde postupne dokoncila vrsek, sukni dodelala vcera 3 dny po navratu z Recka. Takze mozna cisteho casu tyden? Ale je to fakt jen odhad.
Emerald nechápu! Teda je fakt dobrá.
Emerald No ty bláho, dcera je vážně dobrá! Má můj obdiv, mne je zatěžko i založit si kalhoty ručním slepým stehem.
Emerald no ty blaho! To je uzasny!
Emerald No tak to smekám! Ona i její šaty jsou úžasné!
Emerald to je neskutečné! Krásná práce.
Emerald teda, klobouk dolů!!! Dcera dobrá![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.