Věstonická Venuše dnes slaví 100. vyhrabaniny.
![]()
Věstonická Venuše dnes slaví 100. vyhrabaniny.
![]()
whiskas to zni jak moje petileta dcera rano ve skolce. To opravdu nejde nic jineho, nez rict, ze ja opravdu musim odejit do prace a brzo se zase uvidime. Kdybych zacala vahat a nechala se nalomit, pak bych uz asi nikdy neodesla a bylo by to stale jen horsi a horsi.
whiskas drzim palce, aby si maminka zvykla. Keď šla svokra do domova, tak nám odporúčali nechodiť každý deň, práve preto, aby sa lepšie aklimatizovala.
Tie odchody z návštevy sú stále ťažké. Najviac sa nám asi odvedcilo odchádzať v takom čase, keď sa niečo deje - odchod na večeru alebo nejaká aktivita v domove. Že sa tá pozornosť upriami niekde inde...
whiskas myslím, že carries na to kápla, to je opravdu dobrá rada, načasovat odchody na nějakou tu aktivitu, ideálně večeři, přesně jak píše, ta pozornost se rozptýlí a ty budeš moci celkem bez problémů odejít. A pravdu mají i ostatní s přirovnáním k dětem. Ty myslím děti nemáš, viď? To už bys to zažila. Ono to zní strašně a necitlivě a já nevím co, dosaď dle potřeby, ale prostě situace je taková jaká je, nic s tím nenaděláš (nastěhovat se tam je blbost a stejně tak máma nemůže být jinde, neb potřebuje specializovanou péči), takže prostě ahoj, mami, už opravdu musím jít, zase za tebou přijdu, měj se hezky a skutečně odejít, ne se vracet, ne otálet, ne to celé prodlužovat, ale natvrdo odejít. I jsem to někdy obrečela, ale až sama za dveřmi, prostě z něčeho člověk živ být musí a bez práce to jde jen těžko, takže si nic nevyčítej, děláš, co můžeš.
whiskas s tim neudelas nic. Dobra rada je odejit, kdyz ma maminka nejakou aktivitu. My jsme teda chodily denne, ale byly jsme na to dve. Za nejaky cas zkus treba jeden tyden obden. A zeptej se personalu, jak se maminka chova pres den, kdyz tam nejsi.
24 hodinový večírek s kamarádem. Přijel v šest, spát jsme šli ve tři a ranní "dám si kávu a jedu" se protáhlo do šesti....![]()
Garfie je vidět, že je s tebou dobře ![]()
Máte pravdu, vidím, že tady panuje shoda. Děkuji.
MalengeSprávně, nemám děti. Ale vybavuji si to z druhé strany :-D. Jesle jsou v zapomenutí, ale vzpomínám si, jakou jsem udělala scénku, když mě táta vedl poprvé do školky. Slzy, asi až vřískot, věšení se na tátu, běh chodbou od herny zpět k šatně (za tátou). Nakonec jsem byla odvedena do herny a pak už to asi šlo :-D.
Je pravda, že musím utnout to nekonečné vracení se po "ahoj". Protože pak to jede nanovo.
Od příštího týdne už nasadím režim návštěv jen obden. Snad se to opravdu časem poddá.
Díky
.
Evaeva Zatím se mi zdá, že je tam vše o.k. Co se týče "aktivit", to myslím budu moudřejší až během dalších pár dnů.
Garfie To zní perfektně. Něco takového už si ani nevybavuji
.
KokoskaKaždý den bych do budoucna opravdu nestíhala. Tedy stíhala, ale už ne nic jiného. Sestřička mi potvrdila to, co tady píšete. Že se to poddá a že po té, co odejdu, přestože je loučení plné slov, ať nikam nechodím atd., tak za chvíli je máma v pořádku a věnuje se "svým věcem". V rámci možností.
Garfie Ty jsi ďábel :-).
Garfie myslim jeste rada vplujes do sedi japonskyho dne :)) i kdyz s vasima rodicovskejma snidanema, obedama... nevim nevim :))
Garfie no ja se ti nedivim ![]()
Kolik těch kafí dal?:D:D.
Garfie pani principalka? Husty!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.