Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 13. července 2025 12:53

Věstonická Venuše dnes slaví 100. vyhrabaniny.

Offline Zuzuli
3768 příspěvků moje polička 13. července 2025 12:54

whiskas to zni jak moje petileta dcera rano ve skolce. To opravdu nejde nic jineho, nez rict, ze ja opravdu musim odejit do prace a brzo se zase uvidime. Kdybych zacala vahat a nechala se nalomit, pak bych uz asi nikdy neodesla a bylo by to stale jen horsi a horsi.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 13. července 2025 12:58

whiskas drzim palce, aby si maminka zvykla. Keď šla svokra do domova, tak nám odporúčali nechodiť každý deň, práve preto, aby sa lepšie aklimatizovala.
Tie odchody z návštevy sú stále ťažké. Najviac sa nám asi odvedcilo odchádzať v takom čase, keď sa niečo deje - odchod na večeru alebo nejaká aktivita v domove. Že sa tá pozornosť upriami niekde inde...  

Offline Malenge
4840 příspěvků moje polička 13. července 2025 14:05

whiskas myslím, že carries na to kápla, to je opravdu dobrá rada, načasovat odchody na nějakou tu aktivitu, ideálně večeři, přesně jak píše, ta pozornost se rozptýlí a ty budeš moci celkem bez problémů odejít. A pravdu mají i ostatní s přirovnáním k dětem. Ty myslím děti nemáš, viď? To už bys to zažila. Ono to zní strašně a necitlivě a já nevím co, dosaď dle potřeby, ale prostě situace je taková jaká je, nic s tím nenaděláš (nastěhovat se tam je blbost a stejně tak máma nemůže být jinde, neb potřebuje specializovanou péči), takže prostě ahoj, mami, už opravdu musím jít, zase za tebou přijdu, měj se hezky a skutečně odejít, ne se vracet, ne otálet, ne to celé prodlužovat, ale natvrdo odejít. I jsem to někdy obrečela, ale až sama za dveřmi, prostě z něčeho člověk živ být musí a bez práce to jde jen těžko, takže si nic nevyčítej, děláš, co můžeš.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2025 14:09

Malenge souhlasím, stejně jako u dětí je totiž problém ten odchod, ne ten pobyt tam. (Za předpokladu, že je tam maminka podle personálu spokojená, zapojuje se,...) whiskas 

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 13. července 2025 15:13

whiskas s tim neudelas nic. Dobra rada je odejit, kdyz ma maminka nejakou aktivitu. My jsme teda chodily denne, ale byly jsme na to dve. Za nejaky cas zkus treba jeden tyden obden. A zeptej se personalu, jak se maminka chova pres den, kdyz tam nejsi.

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 13. července 2025 18:51

24 hodinový večírek s kamarádem. Přijel v šest, spát jsme šli ve tři a ranní "dám si kávu a jedu" se protáhlo do šesti....

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 13. července 2025 19:10

Garfie je vidět, že je s tebou  dobře

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. července 2025 19:56

Zuzuli carries

Máte pravdu, vidím, že tady panuje shoda. Děkuji.

MalengeSprávně, nemám děti. Ale vybavuji si to z druhé strany :-D. Jesle jsou v zapomenutí, ale vzpomínám si, jakou jsem udělala scénku, když mě táta vedl poprvé do školky. Slzy, asi až vřískot, věšení se na tátu, běh chodbou od herny zpět k šatně (za tátou). Nakonec jsem byla odvedena do herny a pak už to asi šlo :-D.

Je pravda, že musím utnout to nekonečné vracení se po "ahoj". Protože pak to jede nanovo. 

Od příštího týdne už nasadím režim návštěv jen obden. Snad se to opravdu časem poddá.

Díky .

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. července 2025 19:58

Evaeva Zatím se mi zdá, že je tam vše o.k. Co se týče "aktivit", to myslím budu moudřejší až během dalších pár dnů.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. července 2025 19:59

Garfie To zní perfektně. Něco takového už si ani nevybavuji .

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. července 2025 20:02

KokoskaKaždý den bych do budoucna opravdu nestíhala. Tedy stíhala, ale už ne nic jiného. Sestřička mi potvrdila to, co tady píšete. Že se to poddá a že po té, co odejdu, přestože je loučení plné slov, ať nikam nechodím atd., tak za chvíli je máma v pořádku a věnuje se "svým věcem". V rámci možností. 

Online 999
19810 příspěvků moje polička 13. července 2025 20:11

Garfie Ty jsi ďábel :-).

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 13. července 2025 20:25

Garfie myslim jeste rada vplujes do sedi japonskyho dne :)) i kdyz s vasima rodicovskejma snidanema, obedama... nevim nevim :))

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 13. července 2025 21:00

moora Garfie a divadlo! Bude divadlo? 

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 13. července 2025 21:06

bublifuk Děkuji, ty jsi milá! :-)

moora Haha, to je pravda....(oboje!)

Kokoska Ehm...divadlo bude, pokud se uvolím ho vést a tím si teda pořád nejsem zdaleka jistá...

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 13. července 2025 21:14

Garfie no ja se ti nedivim

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 13. července 2025 21:26

Garfie

Kolik těch kafí dal?:D:D. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 13. července 2025 22:16

Garfie pani principalka? Husty!

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 14. července 2025 08:07

moora No právě....kdybych měla plynnou angličtinu, tak bych do toho asi šla, ale takhle....:-(

Karja Ty vtipkuješ, ale pravda je, že se zvedl, když mi došla káva!!!