Catherinne Držím palce, ať maminka vše zvládá. Ochladilo se, tak by jí to snad v rekonvalescenci mohlo pomoci.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Z mého oblíbeného účtu na X "trailcam"
Predposlední bezdluznost z pěti je na poště a k poslední dnes volala paní z úřadu, že ji dnes dá do pošty.
Zítra zajdu s těmi papíry na matriku, jsem domluvená s paní, že to projdeme I ne zcela kompletní a zbytek doložim až to budu mít. držte palce, ať mi chybí jen ten jeden papír.
continuity Držím!
Domluvila jsem se s dcerou jedné známé, že by občas vozila kočárek. Včera ji po 40 minutách zahnal déšť, ale dneska jezdila hodinu a půl! To už se kousek práce udělá
a děvče (je jí 14) bude mít na kino a šminky. ![]()
Aranel to je hezký a hezká brigáda pro slečnu! (Ještě jí kup gumový hadry a ani déšť jí nezastaví
Možná teda bude chtít příplatek
)
Aranel to je ale hezkej win:win:win model ![]()
Aranelděkuji a gratuluji!
andulka01 teď jsem četla, že nový majitel se chystá zprovoznit úzkokolejku
a v první řadě na tu "naši" stranu, do Kamenice!
Už mám hotový rozvrh na nový školský rok
každý rok sú tam nové zaludnosti, s ktorými sa musím popasovať. Veľmi ma to baví.
Konečně jsem si snědla oběd v zahradách; chystala jsem se na to od května.
dzizisketa tam by som si ho dala rada aj ja
Maminka se dnes přestěhovala. Hned jsem za ní byla a zatím snad dobré, zdála se v pohodě. Kéž to tak vydrží. Sice loučení bylo, jako vždy, těžké (nechoď ještě, spi tady, buď tady se mnou ...), ale snad se to poddá.
continuity Neznám tedy asi celý příběh (mám tady značné prodlevy), ale gratuluji a držím palce ke zdárnému konci.
Sweet Potato Díky. Pokud se máma bude cítit dobře, bude to úleva. :-)
whiskas a kam jsi ji teda dala?
Kokoska Do toho Fénixu. Třebešín by byl opět na čekačku ... Myslím, že mámě ta nemocnice neprospívala. Respektive, jsem moc ráda za zaléčení, ale pro delší pobyt to není nejvhodnější místo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články