continuity Musí to klapnout, o jiné verzi ani neuvažuj. Místní kolektivní síla myšlenky jistě zafunguje
.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
whiskas tak drzim palce, at si tam maminka dobre zvykne. To louceni pri navstevach je teda tezky vzdycky. My chodily se segrou denne, stridaly jsme se. Kazdy den jsme tam byly minimalne 2 hodiny, spis vic, a stejne jsem si pripadala jak padouch, kdyz jsem odchazela.
Kokoska Přesně. Vždy si řeknu, max 1,5 hodiny, ale jsou to spíše 2 a dneska 3, vzhledem k novému prostředí jsem opravdu neměla to srdce odejít dříve. A zřejmě to bylo stejně málo
. Čas tedy vždy uběhne velmi rychle, až mě to překvapuje.
whiskas a kolik jich je na pokoji? Bude mit s kym si povidat?
KokoskaJsou tam dvě, ale paní tedy moc nemluví (ale hezky zpívá). Obyvatelé domova tedy stejně moc času na pokojích netráví a zdálo se mi, že s ostatními si povídat může. Když jsem za ní dnes přijela, tak už byla v družném rozhovoru při kávě. Co mě trápí, maminka je hodně hubená :-(. Přestože jí už v nemocnici údajně dávali i Nutridrinky a nosila jsem jí jídlo (jí s chutí). Tak snad se zlepší i toto.
whiskas at se mamince daří, jak to popisuješ, tak to vypadá docela nadějně.
whiskas to zni dobre, snad si najde sympatickou osobu.
barbucha whiskas děkuji, no chybí jen 4 papíry, dva mám doma, jeden mi jede poštou a o čtvrtý mám zažádáno. Je na to teď 30 dní, tak to snad nějak klapne.
Jen počkej až konečně ten kýženej (finální) papír dostaneš - uděláme pořádnej mejdan aka vítání občánků! ![]()
continuity já teda držim palce, aby v mezičase to první lejstro nepropadlo! ![]()
whiskas to čo píšeš, znie nádejne ![]()
letfenixa Zatím to tak vypadá. Snad to bude dobré :-).
whiskas držím pěsti. A doufám, že se ti uleví a budeš mít taky trochu času pro sebe a odpočinek.
Malenge Děkuju
.
KokoskaJsou tam dvě, ale paní tedy moc nemluví (ale hezky zpívá). Obyvatelé domova tedy stejně moc času na pokojích netráví a zdálo se mi, že s ostatními si povídat může. Když jsem za ní dnes přijela, tak už byla v družném rozhovoru při kávě. Co mě trápí, maminka je hodně hubená :-(. Přestože jí už v nemocnici údajně dávali i Nutridrinky a nosila jsem jí jídlo (jí s chutí). Tak snad se zlepší i toto.
To je bohužel u této nemoci standard, u nás prakticky všichni klienti na AC mají v kartě zapsáno riziko: podvýživa. Ale když dáme posezení s koláčem, tak jim moc chutná. Dávám co největší porce a pořád přidávám
. Nos na návštěvu pořád něco dobrého, musíš do mámy nacpat co nejvíc
Samantha Děkuji, to je mi známo, stále jí nosím jídlo. Chutná jí, ale stejně je jako ptáčátko.
Tak se ta "radost" nějak komplikuje. Vždy, když odcházím z návštěvy, neobejde se to bez dramatických okamžiků (nechoď pryč, zůstaň tady, jsem smutná ...). Strašný pocit
. Co mám, sakra, dělat?
whiskas nic, to je normální.
Postupovala bych jak s malými dětmi: Mami, já musím zítra do práce, moc to loučení neprotahovat a odejít.
continuity Díky, já vím, že to jinak nejde, ale je to strašné. Vždy se zdá, že se snad rozbrečí a tohle ustát mi chvíli potrvá. Chodím za ní každý den, tak nevím, jestli i tím spíše nezhoršuji "aklimatizaci".
whiskas Není to snadné. Ale podle toho, co píšeš, to vypadá na dobrý začátek.
A asi máš pravdu v tom, že by nebylo dobré, aby si maminka zvykla, že chodíš denně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články