Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. srpna 2025 20:17

Gatita mně by se líbilo, kdyby kluci takhle někam chodili. Tady v okolí jsou teda jen chlapecké oddíly, to se mi tolik nelíbí, ale hlavně už toho mají hodně. Tak možná až budou starší.

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 20:28

Evaeva no tak synovi bude v září 10. Moc si od toho neslibuju, budou kolem toho scény a já si nakonec řeknu, že mi to za tu honičku nestojí, vláčet někam ve vsedni den odpoledne brečící dite. Ale zařekla jsem se, že to zkusíme aspoň ten jeden školní rok. Domluvila to kamarádka, která tam kdysi sama chodila, bude to fajn a bude tam mit nejlepšího kamaráda. Tak jestli něco má šanci, tak tohle. On nemá žádné koníčky, zájmy, moc to nechápu. Slibuju si od toho, že tam budou chodit akčnější děti a v něčem mu to pomůže, ale oidle mě bude z těch klubových schůzek nafučenej, chodil nerad i do družiny, že to tam bylo moc organizovaný.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. srpna 2025 20:54

Gatita družinu syn taky moc nemusí, což se nedivím, u nás musí hodně sedět. Ale skaut by se mu na 99% líbil. Ale taky chci, aby sportoval a má i další zájmy. Tak třeba až budou dostatečně velký oba. Nebudu lhát, hlavně mně lákají ty tábory. Dneska už těch klasických táborů moc není.

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 21:23

Evaeva no tak tabory jsou take moje motivace. 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 21:29

GatitaDržím palce! Hele mně děti začaly chodit na ten sportovní kroužek a velká malá s tím má uz zase asi po 5 hodinách nějakej problém a zřejmě tam nebude chodit...Ji i odradí, že tam třeba chodí nějaké děti, co nemá ráda. Nemůžu říct, že by neměla zájmy, ona furt něco vyrábí, hodně si hraje, má hodně fantazie, má zájem se mnou chodit ven, jezdit na kole, s bratranci pořád kope do micudy, ale jakoby takhle nějaká ta mimoškolní činnost, to je marný. Malamala dělá zas všechno podle ní, a to je škoda, protože třeba pohybove je hodně šikovná. 

Offline Makara
3638 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 21:47

Rodinná grilovačka na oslavu diamantové svatby mých rodičů. Všichni potomci s partnery a nadpoloviční většina  vnoučat.  Na poslední rok se nám tu mládež nepodařilo sehnat v plném počtu. A jsem zvědavá, kdy se to podaří. Možná letos na Vánoce ...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 21:54

Makara ja citam "vsichni pitomci s partneri"

Offline Makara
3638 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 22:14
Offline Janulik03
20241 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 08:36

Makara to je paráda, ono dať dokopy rodinnú slezinu v čo najväčšom počte je výzva. Tak nech sa to podarí zas na Vianoce.

Tiež som videla ako prvé "pitomci"

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 11:14
Reakce na Gatita:

Slibuju si od toho, že tam budou chodit akčnější děti a v něčem mu to pomůže, ale oidle mě bude z těch klubových schůzek nafučenej, chodil nerad i do družiny, že to tam bylo moc organizovaný.

​Nevěš hlavu... naopak se to může v pubertě zásadně změnit.

Už jsem se tady někde nedávno zmínila, že náš mladej pán byl na táboře přesně dvakrát a po druhým už nikdy víc - přesně kvůli tomu že na povel šli do vody, na povel z vody, na povel šli jíst... z toho byl úplně zuřivej. V podobným věku. A navíc povaha se kterou se nijak nedalo hnout, byl schopnej prostě z toho tábora odjet stopem, z družiny utéct... Nebrečel, ale dělal si vždycky přesně jen to, co chtěl (teda jediný kde mu to nevadilo, byly sporty který ho bavily, trenéry poslech).

Strašně jsem se bála puberty, úplně mi z toho bylo strachy mdlo, fakt... a hele, nakonec se vůbec žádná nekonala! Ani náznakem! Jsme se tak jednou probudili, zjistili že mu je dvacet, a začali jsme konečně žít

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 17:59

Sklízím Máčku na sušení a letos teda je!

Offline Janulik03
20241 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 20:03

Kanáno tiež ju mám tento rok krásnu. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 20:13

Janulik03 Oooo. Krásná je! 

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 20:11

Janulik03 co macka, ale ten vypiglovanej zahon!

Offline Janulik03
20241 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 20:17

Kokoska tak to je pripravený na výsadbu , tam toho ešte bude treba. 

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 13:57

Kokoska 

No že jo! Takovej pořádek nemám snad ani v obýváku

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 23:56

Když už je to léto na houby...

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 09:47

Gatita a vzdycky byl takovy? Nebo se doma zabavi sam? Myslim tim, jestli se pak doma nenudi. Ale ja taky na tabore nikdy nebyla. Ne ze bych nevchtela, ale nejak to nase nenapadlo. Poprve jsem spala ve stanu asi 18 a pak hned dalsi dovolene byly stylem Ukrajinou na vlastni pest a na vychod Ruska bez signalu

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 10:05

Jos Moje děti se doma taky nenudí, ale jako jsou dvě. Ale že by třeba nějak otravovaly "nudim se, chci támhle, chci za támhletou kamarádkou" to je uplně vyjímečně a jako fakt se to dá za měsíc spočítat na prstech jedný ruky. I v tom školním roce zabřednou doma odpoledne do hraček nebo vyžadují naši nějakou pozornost, ale že by byla "nuda" nebo žádost po nějakých kamarádech, to vůbec nemají. Takže oni vlastně ty aktivity volnočasové ani nepotřebují z toho pohledu výplně času.

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 10:39

Karja tak to je uplne v pohode. To bych neresila a az treba budou chtit samy...A co popisujes, tak maji aktivit az az