Josja na tabory taky nejezdila, nase to nenapadlo (deponovali me proste na leto k babicce) a me taky ne, asi bych na to ani nebyla. Pod stan jsem jela poprvé až někdy po dvacítce uplne sama s hnutím Duha, a pak asi na dva tábory s nějakým VŠ spolkem. Bylo to sice fajn, ale asi mi to takto stačilo, take na ty táborové hry úplně nejsem.
U syna jde o to, že má takovou složitou povahu a nevedeme ho nejlip, sama si to uvědomuji, i muz to vidí, i prarodiče mají v lecčems pravdu. Jakoby tabor to nezachrání, ale nejake trochu dobrodružství a prostředí, kde si vykročí z komfortní zóny a bude muset spolupracovat, by mu mohlo prospět. Take si myslim, ze do tech oddílu chodí většinou deti, ktere se zajimaji, maji koníčky a mohou ho třeba v něčem inspirovat.
Syn je šikovný, v tom problém neni, i se umi zabavit sám, ale blbě. Treba na Robloxu by vydrzel hodiny, ty hry tam sice nejsou závadné, že by to byly nejake střílečky nebo tak, ale co jsem koukala s nim, tak byly úplně pitomé, fakt o ničem, hrozne primitivni, casto je to i o tom, ze si tam kupuješ nějaká vylepšení nebo jen hlídáš, co tam bude k mání (asi jako ja čučím do zalando lounge:))). Tak bych potřebovalo nějakou nevirtuální protiváhu k tomu. Oddil by mi přišel super a ještě bychom měli program na léto.