Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska A někde na jihu Čech fotopasti zaznamenaly dva šakaly ![]()
Samantha odkud k nam muze prijit sakal? Pokud neutece ze zoo?
Normálně třeba z Balkánu.
dzizisketa to se teda projde.
Kokoska někde jsem četla, že díky klimatickým změnám se rozšiřuje z Balkánu směr sever.
Přiznávám, že jak jsme ateistická familie, tak mě nenapadlo víru případných budoucích partnerů vůbec řešit. Už vůbec ne na základě země původu. A možná je to tím, že máme jen kluky.
![]()
Přesně. Já se nad tím vlastně pořádně zamyslela až díky téhle debatě...ale asi jo, přijít dcera s tím, že přítel je muslim, nadšená bych asi nebyla (ačkoli máme velmi dobrého kamaráda muslima, ale zrovna on se na stará kolena trochu radikalizuje, asi jak cítí blízkost konce a toho, že se bude někde zodpovídat
), ale nedala bych to najevo. A snažila bych se nenápadně setkat s rodinou. Dcera zatím narazila na muslimské spolužáky jen 2x a pokaždé to pro ni bylo odstrašující.
Spolužačka musela začít v patnácti nosit šátek a spolužák byl nevychovaný macho (cituju dceru), nakonec ho ze školy vyrazili.
U syna by mi to bylo teda úplně fuk.
Garfie Prosím tě, jak se chceš ,,nenápadně setkat s rodinou,,? Ptám se vážně. Naše robatka to k sobě měli přes celou republiku. Ja si teda vystačila s tím, že je synek označil za normální. Byli víkendy u nás, nebo u nich. Na šmírovani nemám moral a ani mě to nenapadlo.
Kan Tak pokud to máš přes celou republiku, tak asi těžko. Já spíš se pohybuju spíš ještě v tom nižším věku, tak moje představa byla, že jsou to třeba rodiče ze školy, tak je potkám na nějaké akci nebo tak...
Garfie já právě mám jednu známou z Bosny a postupem let je čím dál zahalenější. Její dcera, která je teď v první nebo druhý třídě měla na sobě minule už abáju. A to, co postuje (spojeno s náboženstvím), mi teda taky nekonvenuje. Samozřejmě, jedna nejsou všichni, ale to, s čím se člověk potkal, prostě v hlavě naskočí jako první.
Tady je to obyvatelstvo hodně namíchaný, tak se člověk přímo nebo zprostředkovaně setká s lecčím. A i když 90% je třeba v pohodě, těch 10% uživí. Zrovna jako s pejskařema třeba.
Kan Garfie Ta představa jak se někdo "nenápadně" setkává s rodinou na druhé straně republiky mě hodně rozesmála. Tak jsme zrovna jeli kolem a tak jsme si řekli, že bysme se mohli stavit.....
Naši rodiče se podle mě seznámili, až když jsme měli dítě, jako fakt, myslím, že třeba když dceři bylo 5 měsíců, nějaké setkání předtím si vůbec nevybavuji. Ale s mamkou jednoho býválého chodil můj táta, tak ti se znali, tam jsem cejtila, že jsem si s těma rodičema rozuměla víc než s tím synem, tak asi jsme to měli s tátou stejně no :D:D:D
Chci vidět smělce, který naslepo hrábne do pytle, kde je 10 černých a 90 bílých kuliček s pokynem, když vytahnes bílou dostaneš stovku a když černou tak pěsti. ![]()
GarfieTak to zase nenapadlo mě. :D Ta akce školy, nebo ples fakulty, to by šlo. :D
Zrovna sem jdu psát , že moji rodiče se seznámili s druhou stranou když jsme měli těsně před svatbou .
Karja nase rodiny se potkaly na svatbe....po 12 letech, Tondovi byly 3![]()
Mi rodiče se seznámili s mužovými na jeho promoci, klukům bylo 9 a 7. Ale to je tím, že my jsme ti nesezdaní.
Tabea Hele to jsi psala ty, že si ve školce nějaký otec stěžoval, že jeho syn rozhodně nebude pomáhat při vyndávání prádla z pračky?
711990 naše rodiny se taky potkaly až po svatbě, sice teda před dětmi, ale ty my měli až deset let po svatbě. A svatbu po šesti letech známosti, takže někde v tom šesti - šestnáctiletém intervalu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články