notnajá jsem se svými myšlenkami ráda, ale musím se u toho nějak hýbat - typicky chodit nebo plavat. Já vymyslím i celou prezentaci během jedné procházky. Akorát mi to nechtějí započíst do pracovní doby.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet Potato jsou mista v prirode, kde jen sedet a hledet je cira radost.
continuity každý ako mu vyhovuje
continuity jo, tohle mám taky ráda, běhat nebo jet na kole a u toho přemýšlet, nejlepší věci mně obvykle napadají ve vaně... Ale jen tak sedět mi taky nejde.
Evaeva kdyz jsem delala rekvalifikaci na IT, meli jsme nejaky ukol, nemohla jsem na to prijit. Tenkrat jsem jeste byla s prvnim muzem a pro toho pocitac bylo sprosty slovo, navic ho stvalo, ze se ucim neco novyho a jeste obcas v anglictine, ten by neporadil ani kdyby vedel. No, prisla jsem na to ve vane.
Kokoska Já ve sprše vymyslím tolik věcí! Bohužel většinu zapomenu, jak vylezu ven.
brrr tenkrat to bylo jak zjeveni ![]()
Ulovila jsem super místo na pozorování kousek od domu:)
continuity no ja sa úprimne, radšej vyparim, muž keď vidí že zatváram dvere do spálne, vie že chcem pokoj a kľud a nevpustí tam nikoho
Dobře to děláš!
Kokoska Moje známá, úspěšná ženská, jednou na služebce v hotelu vlezla do vany a vymyslela řešení problému, se kterým se dlouho trápila. Přijela domů, kde měla jen sprchový kout a nechala předělat koupelnu :-). Prý nejlepší investice v jejím životě :-).
Krásný večer s přáteli. Piknik a zatmění. A perseidy.

999 to je dobra pointa:)
Ale záchod někdy taky zafunguje ![]()
Sweet PotatoPerseidy dobrý vzhledem jaká bída bylo pozorovací stanoviště, tak tři menší a dva přes celou oblohu za půl hodiny hodnotím jako výborný výsledek.
Akorát nebe nad Prahou připomíná spíš mraveniště.
Ty satelity nás jednou obklíčí a další generace na tom nebi uvidí úplně ho.no. už jsem o tom četla n jaké články a teď jsem to teda viděla na vlastní oči.
Sweet Potato krásné fotky ![]()
ja poprve v zivote videla uplne zatmeni a je to uzasne ![]()
SunEclipse Ooo! Jsi ve Španělsku?
continuity Dík. Tak ještě jedna.
Pinot Noir Karjavzhledem k tomu, že to babičky nechápou, začala bych to učit alespoň ty děti. Protože to není žádná raketová fyzika, ale základní psychohygiena.
Speciálně pro introverty je to prakticky nutná podmínka nějakého rozumného fungování. Můj těžce extrovertní muž už vyslovně počítá s tím, že až se vrátím z dvoudenní konference nebo sluzebky, tak nebudu moc použitelná.
Děti se to snadno naučej - praxí
Moji rodiče pracovali (i) po nocích, a my jsme se neodvážili je rušit celý dopoledne.
Stejně tak, když jsem já fungovala jako osvč a vrátila se po 12hodinový šichtě (ať noční nebo denní), byla jsem schopná pár hodin leda tak sedět a čumět do zdi. Nejlépe s panákem v ruce. Všichni věděli, že teď hned nebude nic.
Sesypat se na rodiče nebo na mě celá rodina s neodkladnými požadavky, by stejně nic nevyřešilo, naopak by to vedlo k hroznejm věcem ![]()
Ale chce to příčetnýho partnera kterej má nejen pochopení, ale dokáže i ta dítka případně usměrnit (a ty sis podle všeho co vidim vybrala dobře
). Babičky si už musej jen zvyknout, ty samozřejmě nevychováš.
Sweet Potato Krasne fotky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY